پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۹:۰۳

در دمشق تاکید شد:

وحدت تنها راه مقابله فلسطینی ها با توطئه های صهیونیستها

وحدت تنها راه مقابله فلسطینی ها با توطئه های صهیونیستها

معاون رئیس جمهوری سوریه و وزیر مشاور در امور خارجی عمان با هشدار درباره خطرات سیاستهای رژیم اشغالگر قدس برای حقوق عربی و فلسطینی، وحدت را تنها راه مقابله فلسطینی ها با طرحهای صهیونیستها از جمله توطئه یهودی سازی قدس دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در دیدار یوسف بن علوی وزیر مشاور در امور خارجی عمان با فاروق الشرع معاون رئیس جمهوری سوریه، اوضاع جهان عرب و خطرات سیاستهای اشغالگران اسرائیلی برای حقوق اعراب و فلسطین بررسی شد. 

در این دیدار که در دمشق انجام شد، علاوه بر اوضاع عمومی جهان عرب، آمادگی ها و اقدامات انجام شده برای موفقیت کنفرانس آتی سران عرب در لیبی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

طرفین در این نشست به خطراتی که منطقه را به سبب سیاستها و اقدامات اشغالگران اسرائیلی بر ضد حقوق عربی و فلسطینی تهدید می کند، پرداختند.

الشرع و بن علوی درباره اهمیت فعال کردن همکاریها میان کشورهای عربی و تلاش برای موفقیت تلاشهای سیاسی در جهت تحقق وحدت ملی فلسطینی اتفاق نظر داشتند.

طرفین تاکید کردند وحدت ملی فلسطین، طرحهای اسرائیلی و در راس آن طمع ورزیهای تل آویو برای یهودی کردن قدس را که بر خلاف تمام قوانین و مقررات بین المللی است، خنثی خواهد کرد.

کد خبر 1003324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha