سیدمحمد داوودی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: از این تعداد 149 هزار و 212 مسافر داخلی هستند که به مناطق مختلف کشور سفر کردند.
وی اظهار داشت: همچنین سال جاری 32 هزار و 535 مسافر خارجی نیز از طریق فرودگاه بین الملی گرگان جابجا شدند.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع مسافران جابجا شده، 19 هزار و 13 مسافر داخلی با 242 فروند پرواز در آذرماه سال جاری جابجا شدند و این تعداد مسافر 85 هزار و 418 کیلوگرم بار نیز به همراه داشتند.
به گفته داوودی، همچنین در ماه گذشته سه هزار و 314 مسافر خارجی با 22 پرواز از طریق فرودگاه بین المللی گرگان جابجا شدند.
مدیرکل فرودگاه های گلستان، میزان بار این مسافران را 151 تن اعلام کرد و افزود: درحال حاضر هفته ای 60 پرواز داخلی و خارجی در فرودگاه بین المللی گرگان انجام می شود.
گلستان دو فرودگاه در گرگان و کلاله دارد.
نظر شما