پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۴۱

با صدور بیانیه /

دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر حرمت شکنی عاشورا را محکوم کردند

دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر حرمت شکنی عاشورا را محکوم کردند

دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر با صدور بیانیه ای حرمت شکنی عاشورا را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه امیرکبیر در این بیانیه آورده است: با دیگر دست کثیف استکبار جهانی از آستین جمعی از عناصر فرصت طلب، منافق و ضد انقلاب بیرون آمد تا این بار در عزای سید و سالار شهیدان امام حسین ( ع) با هتک حرمت روز عاشورا لکه ننگ دیگری را بر پیشانی خود بنشانند. فتنه گران و فریب خوردگانی که با زیر پا گذاشتن ارزشهای انسانی، اعمال نابخردانه و نسجیده در ساختار شکنی و سر دادن شعارهای موهن، قلب شریف و مومن ایران اسلامی را به درد آورد.

این گستاخی و اهانت به مقدسات دینی که پایه و اساس حاکم در کشور عزیزمان است به مثابه هشدار جدی به همه احزاب و گروهای سیاسی است و زمان آن رسیده است تا با کنار گذاشتن اختلافات سلیقه ای و سیاسی، برائت و انزجار خود را از وقاحت هتاکان حریم ارزش های اصیل فرهنگی و دینی اعلام کنند.

دانشگاهیان صنعتی امیرکبیر نیز همراه با ملت مسلمان و ولایت مدار ایران اسلامی و همنوا با همه دلسوختگان و با عرض تسلیت به محضر عالیقدر حضرت ولی عصر (عج) ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه، پیمان و میثاق مجدد خود را با آرمان های امام راحل عظیم الشان، شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری اعلام می دارد و برخورد قاطع با مسبین این اعمال بیشرمانه را خواستار است.
کد خبر 1008729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha