به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دادگاه مبارزه با تروریسم پاکستان از امروز (دوشنبه) کار رسیدگی به اتهامات 5 شهروند آمریکایی را که قصد انجام عملیات تروریستی داشته اند، آغاز کرد.
پیش بینی می شود حداقل حکم دادگاه مذکور برای این 5 آمریکایی که در جریان عملیات ارتش پاکستان در ماه دسامبر در شهر شرقی "سارگودا" دستگیر شده اند، حبس ابد باشد.
با این حال "امیر عبدالله رکری" وکیل مدافع این آمریکاییها که بین 19 تا 25 سال سن دارند اتهامات وارد به آنها را دروغین می داند. وی می گوید این جوانان نه در داخل و نه در خارج از پاکستان قصد انجام عملیات تروریستی را نداشته اند.
به گفته این وکیل هدف این 5 نفر از سفر به پاکستان کمک به برادران مسلمان افغانی بوده است. با این حال وی از اقداماتی که نشانگر قصد کمک این افراد به افغانها از طریق راههای غیرنظامی باشد، سخنی به میان نیاورده است.
بر این اساس، دادگاه مذکور دو هفته به پلیس برای تکمیل اسناد و اثبات اتهامات علیه متهمین زمان تعیین کرده است. پلیس پاکستان اعلام کرده که این 5 نفر نقشه منطقه ای را در ایالت پنجاب به همراه داشته اند که در نزدیکی تاسیسات هسته ای این منطقه قرار دارد.
این در حالی است که اخیرا نگرانیهایی در اسلام آباد از روند سفر شهروندان غربی به پاکستان به منظور شرکت در مبارزات شبه نظامیان علیه دولت این کشور به وجود آمده است.
نظر شما