۱۹ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۱۲

اجرای 14 طرح پژوهشی توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین

اجرای 14 طرح پژوهشی توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین

قزوین - خبرگزار مهر: مدیر مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین از اجرای 14 طرح پژوهشی در هشت ماهه امسال در این مرکز خبر داد.

آرش حاجی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: با آغاز فعالیت این مرکز از اردیبهشت ماه سال جاری  تاکنون 14 طرح توسط این مرکز به انجام رسیده و چند طرح دیگر نیز در حال اجراست.

وی افزود: در صورت افزایش 100 درصدی بودجه مرکز مطالعات در سال آینده با انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی قادر خواهیم بود ضمن کاهش 20 درصد بودجه جاری کل سازمان نسبت به صرفه جویی قابل توجه در هزینه‌ها اقدام کنیم.

مدیر مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین یادآورشد: هدف این مرکز اثربخش کردن هزینه‌های سازمان و افزایش سطح رضایتمندی شهروندان است تا با کمترین هزینه نتایج بهتری حاصل شود.
 
وی از همکاری هفت گروه پژوهشی مجرب با این مرکز خبر داد و گفت: پژوهش باعث افزایش اثربخشی سازمان‌ها شده و با سمت و سو دادن به فعالیت‌های سازمان مانع ایجاد روزمرگی در سازمان می‌شود.
 
حاجی کریمی افزود: چشم انداز مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی بر سه محور ارتقای شاخص‌های فرهنگی، شاخص‌های اجتماعی و شاخص‌های تفریحی و ورزشی شهروندان تدوین شده است.

وی خاطر نشان کرد: مأموریت‌های سازمان برای تحقق محورهای چشم‌انداز در هشت سرفصل استفاده از پتانسیل موجود در شهرداری، جمع آوری آمار و اطلاعات از سازمان‌های اجتماعی شهر، استفاده از پتانسیل دانشگاهی و متخصص شهر، استفاده از تجربه‌های صورت گرفته در شهرداری‌های دیگر، گروه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مختلف و نخبگان و تدوین استراتژی برای رسیدن به چشم‌انداز مرکز تنظیم شده است.
 
مدیر مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی تصریح کرد: پروژه‌های مرکز مطالعات از لحاظ مدت زمان تأثیرگذاری آنها بر شاخص‌های چشم انداز مرکز در سه دسته کوتاه مدت با تأثیرگذاری کمتر از یک سال بر شاخص‌ها، پروژه‌های میان مدت با تأثیرگذاری یک تا سه سال و پرژه‌های بلند مدت با تأثیرگذاری بیش از سه سال تقسیم ‌بندی و اجرا می‌شود.
 
به گفته حاجی کریمی در حال حاضر دو پروژه بلند مدت در مرکز در حال اجراست که به تدوین شاخص‌های اجتماعی مردم شهر در نواحی مختلف به تفکیک هر ناحیه و تدوین نیازهای فرهنگی ورزشی مردم شهر در نواحی مختلف به تفکیک هر ناحیه می‌پردازند که تاکنون 60 درصد از کار این پروژه‌ها انجام شده است.

حاجی کریمی در خصوص پروژه‌های میان مدت این مرکز  نیز اظهارداشت: در این حوزه پروژه‌ها به سه قسمت تقسیم شده است که در دسته اول به بهره ‌وری و استفاده بهینه از زمین‌های ورزشی سطح شهر مانند زمین‌های ورزشی در پارک شهدا، پارک شقایق، مجتمع ورزشی پرستار و پارک بانوان و احداث زمین ورزشی بوستان فدک، دسته دوم پروژه‌های میان مدت به استفاده بهینه و مناسب از مکان‌های تحت تملک سازمان از جمله حمام قجر، حمام بلور، کتابخانه اندیشه و کتابخانه محمدیه به منظور توسعه شاخص‌های فرهنگی شهر است و دسته سوم پروژه‌های بهینه سازی استفاده از فضاهای سازمان می ‌پردازد.

مدیر مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین یادآور شد: پروژه‌های کوتاه مدت، پروژه تحلیل عوامل ایجاد کننده درآمد پایدار برای سازمان، طرح‌های مطالعاتی برای برنامه‌های اجرایی کوتاه مدت سازمان و پروژه مطالعاتی اثربخشی خانه‌های فرهنگ و کتابخانه‌های سازمان است که در شش ماهه نخست سال جاری با عناوین طرحهای تعریف شده در این حوزه مشخص است.

وی ادامه داد: اگرچه برای همه پروژه‌های سازمان فرهنگی ورزشی پیش از اجرا نیازسنجی صورت می‌گیرد اما پس از اجرای پروژه‌ها نیز برای سنجش میزان تحقق هدف‌ها، سطح رضایتمندی مردم از اجرای پروژه ارزیابی انجام می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با تأکید بر اهمیت اجرای طرح‌های مطالعاتی پیش از برنامه‌ریزی و اجرا تصریح کرد: قبل از برنامه‌ریزی و اجرای یک پروژه باید در خصوص آن نیازسنجی صورت بگیرد تا خواسته‌های مردم مشخص شود و سپس براساس این خواسته‌ها برنامه‌ها تدوین و عملیاتی شوند.

مدیر مرکز مطالعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین  ضعف در واحدهای پژوهش و دور بودن واحدهای پژوهش از قسمت‌های اجرایی در ساختارهای سازمانی را از مشکلات این حوزه عنوان کرد و افزود: اگر این دو نقیصه برطرف شود هر سازمانی پیش از راه‌اندازی هر قسمت دیگر به فکر ایجاد واحد پژوهش خواهد بود و این واحدها می تواند نقش و جایگاه واقعی خود را در سازمان‌ها به دست آورد.

کد خبر 1013452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha