پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۲۶

یک مسئول نفتی:

مشکلات مالی پروژه های عسلویه را زمین گیر کرده است

مشکلات مالی پروژه های عسلویه را زمین گیر کرده است

یک مقام مسئول در شرکت نفت اعلام کرد: هم اکنون مشکلات مالی و عدم تخصیص منابع مالی طرحهای در دست اجرای عسلویه را زمین گیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدکاظم اسدی در جمع خبرنگاران در خصوص پروژه های در حال اجرا در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و وضعیت تامین اعتبار این طرحها، گفت: با توجه به ماموریت اصلی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مبنی بر مدیریت طراحی، ساخت و نگهداری زیر ساختهای مورد نیاز منطقه برای بستر سازی و تسهیل در اجرای طرحها و پروژه های تولیدی و عملیاتی در حوزه ماموریت صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، تمرکز بر ساماندهی، تامین اعتبار و تسریع در اجرای زیرساختهای عمومی و شهری منطقه انجام گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مشکل اساسی که پروژه های در دست اجرا و آماده اجرا را در عسلویه زمین گیر کرده است، مسائل مالی و عدم تخصیص به موقع اعتبارات مصوب به علت مشکلات مالی موجود در صنعت نفت است، تصریح کرد: به طوری که در سالجاری فقط حدود 10 درصد بودجه درخواستی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرزی پارس مورد تصویب قرار گرفته است که این مساله فشار مضاعفی را بر برنامه ریزی و فعالیتهای اجرایی پروژه ها وارد کرده است.

اسدی اظهار داشت: کل بودجه مصوب سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سالجاری به حدود 200 میلیارد ریال کاهش یافته است که تا خرداد ماه 110 میلیارد ریال آن هزینه شده بود و فقط 90 میلیارد ریال برای 9 ماه باقی مانده سال باقی مانده است.

مدیر پارس دو منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای تامین بودجه مناسب در اواسط امسال، بیان کرد: این موضوع موجب شد که زمینه شروع مجدد پروژه های جدید و تزریق نقدینگی به پروژه های در دست اجرا مهیا شد.

کد خبر 1024149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha