۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۹:۲۱

پس از تنش های اخیر؛

سفیر ترکیه خواستار پایان ماموریت خود در فلسطین اشغالی شد

سفیر ترکیه خواستار پایان ماموریت خود در فلسطین اشغالی شد

سفیر ترکیه در فلسطین اشغالی از وزارت خارجه کشور متبوع خود تقاضا کرد به ماموریتش تل آویو خاتمه دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، گزارش های خبری از فلسطین اشغالی حاکی از آن است که سفیر ترکیه در تل آویو روز گذشته از وزارت خارجه کشور خود تقاضا کرده است که ماموریتش را پایان دهد.

منابع صهیونیست از این اقدام سفیر ترکیه با عنوان گام دیپلماتیک ناگهانی یاد می کنند که پس از رفتار غیر دیپلماتیک یک ماه اخیر از سوی "دنی آیالون" (وزیر خارجه رژیم صهیونیستی) اتخاذ شده است.

گفته می شود "احمد چلیلکول" پس از خاتمه ماموریت در تل آویو به سفارت ترکیه در ایتالیا اعزام خواهد شد.

خاطرنشان می شود که ایالون در جریان اعتراض به پخش برنامه ضد صهیونیستی از شبکه تلویزیونی ترکیه، چلیکول را فراخوانده و وی را روی یک صندلی بسیار کوچک و قدیمی و بدون قرار دادن پرچم ترکیه نشانده و رفتار خشن و کاملا مغایر با اصول دیپلماتیک و اخلاقی با وی داشت.

شدت این تنش ها در نهایت با عذرخواهی رسمی تل آویو از سفیر ترکیه کاهش پیدا کرد.

از سوی دیگر منابع خبری از دیدار وزیرخارجه رژیم صهیونیستی در روز های آتی با همتای ترک خود خبر می دهند.

کد خبر 1028964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha