۲۰ بهمن ۱۳۸۸، ۱۸:۳۹

با همکاری بانک توسعه اسلامی؛

عملیات اجرایی طرح فاضلاب قائمشهر در سال آینده آغاز می شود

عملیات اجرایی طرح فاضلاب قائمشهر در سال آینده آغاز می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل آب و فاضلاب مازندران گفت: با همکاری بانک توسعه اسلامی، طرح فاضلاب قائمشهر در سال آینده آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی سلیمی عصر سه شنبه در مراسم افتتاح نمادین طرح اصلاح و توسعه شبکه مازندران در قائم شهر اظهار داشت: به منظور حفظ محیط زیست ، بهداشت عمومی و حفاظت از آب های زیرزمینی وزارت نیرو موافقت  کرده با همکاری بانک توسعه اسلامی ، طرح فاضلاب را از سال آینده در قائم شهر اجرا نماید.

وی با اشاره به وجود شبکه فرسوده آبرسانی در سطح استان که ناشی از بافت خاک و بالابودن سطح آب زیرزمینی است، اصلاح شبکه های فرسوده را یکی از اولویتهای کاری شرکت آبفا اعلام کرد.

سلیمی گفت: در دهه فجر امسال 125 کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه در شهرهای استان اجرا و بهره برداری شده که افتتاح نمادین آن به طول 17 کیلومتر در قائمشهر صورت گرفته است.

مدیرعامل آبفای مازندران افزود: این شرکت در سال جاری 90 میلیارد تومان پروژه افتتاحی داشته که 30 میلیارد تومان آن در قالب طرح های آبرسانی افتتاح شده و مابقی مربوط به عملیات کلنگ زنی طرح آبرسانی غرب مازندران است.

فرماندار قائمشهر نیز با تبریک ایام دهه فجر، بالا بودن هدر رفت آب در این شهر را از معضلات منطقه اعلام کرد و افزود: بیشترین هزیئه و انجام اقدامات اصلاح شبکه استان در سال جاری مربوط به شهرستان قائم شهر است.

حسن قلی زاده سیاهکلایی، خواستار ادامه این فعالیت ها تا رفع مشکل فرسودگی شبکه های آبرسانی در منطقه قائمشهر شد.

مدیرآب و فاضلاب منطقه قائمشهر نیز اظهار داشت: در سال چاری این منطقه مجموعه هشت هزار و 650 متر مکعب مصوب اصلاح شبکه داشته که بیش از این تعهد به میزان 17 هزار و 500 متر رسیده است.

جعفرنیا کل اعتبار هزینه شده برای اصلاح، توسعه و استانداردسازی شبکه های آبرسانی این شهرستان را در سال جاری یک میلیارد و 320 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: میزان فرسودگی شبکه های فرسوده آب در قائم شهر بیش از سایر شهرهای استان است.

وی اعلام کرد: امور آب و فاضلاب قائم شهر، در حال حاضر دارای 230 هزار مشترک، 21 حلقه چاه، پنج مخزن به ظرفیت 36 هزار و 500 متر مکعب و 620 کیلومتر شبکه آبرسانی است.

کد خبر 1033303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha