پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۳۳

نمایشگاه نقاشی "امید خدا" دایر شد

نمایشگاه نقاشی "امید خدا" دایر شد

ساری - خبرگزاری مهر: نمایشگاه نقاشی "امید خدا" هنرمند کشوری نوشهری در مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان نوشهر دایر شد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، این نمایشگاه 35 اثر نقاشی و 30 اثر یرینت آثار با موضوع میراث فرهنگی ایران، تاریخ و فرهنگ مردمی، فولکوریک و طبیعت به نمایش گذاشته شد.

رئیس اداره فرهنگی و ارشاد اسلامی نوشهر گفت:  محسن امید خدا فرزند شهید محمود امید خدا عضو انجمن هنرمندان ایران و فرانسه، عضو انجمن دانش پژوهان شاهد است که تاکنون بیش از 20 نمایشگاه داخلی و خارجی را در کارنامه هنری خود دارد.

حجت الاسلام حسین توپا جیدری افزود: هنر نقاشی  در بین مردم جایگاه بسیار بالایی دارد و در شهرستان نوشهر نیز استقبال از نمایشگاه‌ های نقاشی مطلوب بوده و جوانان مستعدی در این شهرستان به هنر نقاشی عشق می ‌ورزند و با وجود هزینه‌های بالایی که برای خلق یک اثر نیاز است اما با انگیزه بالا در این مسیر همت می‌کنند.

این نمایشگاه از امروز به مدت یک هفته از ساعت 9 و 30 دقیقه تا 13 و عصرها از ساعت 16 و 30 تا 18 برپاست و علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.

کد خبر 1049832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha