پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۶:۵۸

یک مقام نظامی صهیونیست:

نظام ایران همچنان قوی و مستحکم است/ ایران تضعیف نشده است

نظام ایران همچنان قوی و مستحکم است/ ایران تضعیف نشده است

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تحولات داخلی پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران، نظام سیاسی این کشور را تضعیف نکرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت، "گابی اشکنازی" که در جلسه پرسش و پاسخ کنیست (پارلمان) صحبت می کرد ابراز امیدواری کرد که تحریم ها علیه ایران تاثیرات مطلوبی را در پی داشته باشد.

وی که در کمیته امور خارجی و امنیت پارلمان رژیم صهیونیستی(کنیست) سخن می گفت، افزود: مبادا کسی امیدوار باشد که با فعالیت اپوزیسیون و مخالفان، نظام ایران تضعیف شده باشد نظام سیاسی در ایران همچنان قوی و پابرجاست و اپوزیسیون نمی تواند مانع برنامه هسته ای این کشور شده و آن را متوقف کند".

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه به حزب الله لبنان و مرزهای این کشور با سرزمینهای اشغالی اشاره کرد و گفت: مرزهای شمالی [ با لبنان] آرام است، اما با عنایت به اینکه حزب الله به تجهیز خود ادامه می دهد، این روند می تواند دگرگون شود".

کد خبر 1054412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha