سید نجیب حسینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر، در بیان اینکه وظایف مردم و مسئولان در سال همت مضاعف، کار مضاعف چیست، گفت: دولت باید در این سال با جبران عقب ماندگی های سالهای گذشته و تمرکز بر روی برنامه های تصویب شده و چشم انداز 20 ساله کشور، عقب ماندگی از این برنامه را جبران و برنامه ها را به روز کند.
حسینی گفت: دولت باید در این سال با همت مضاعف تمامی برنامه هایی را که از سوی مجلس تصویب شده است، محقق کند.
وی با بیان اینکه، متاسفانه تجربه سالهای گذشته نشان داده است که بخش اعظمی از برنامه های تصویب شده از سوی نمایندگان مجلس، توسط دولت اجرایی نمی شود، ادامه داد: دولت باید در سال جدید با به کارگیری همت مضاعف، برنامه پنجم را به خوبی اجرا کند.
نماینده مردم مینودشت در خانه ملت اظهار داشت:مجلس نیز باید در سال همت و کار مضاعف، وظیفه نظارتی خود را به صورت جدی تر، قوی تر و شفاف تر انجام دهد و در نهایت بازخود فعالیت مضاعف این دو قوه منجر به رضایت مندی بیشتر مردم شود.
حسینی تاکید کرد: همت مضاعف به معنای افزایش زمان کار نیست بلکه باید کیفیت و اثر بخشی در این مورد افزایش یابد.
نظر شما