پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۰۸

سردار قاسمی:

دشمنان دیروز آوینی نمی‌خواهند تفکرات او امروز شناخته شود

دشمنان دیروز آوینی نمی‌خواهند تفکرات او امروز شناخته شود

قم - خبرگزاری مهر: یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: کسانی که تا دیروز دشمن آوینی بودند نمی‌خواهند امروز تفکرات او شناخته شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سردار سعید قاسمی شامگاه دوشنبه در مسجد اهل بیت(ع) قم گفت: کسانی که تا دیروز دشمن آوینی بودند از این که ما به طور سطحی به او نگاه کنیم خوشحال می‌شوند و نمی‌خواهند تفکرات او شناخته شود.

وی گفت: شهید آوینی می‌توانست یک آرپیچی‌زن و یا یک فرمانده خوب باشد ولی به سراغ دوربین رفت و این در زمانی بود که هرشخصی دوربین دست می گرفت می‌گفتند این آقا عضو تبلیغات شده است.

قاسمی ادامه داد: مرتضی می‌دانست دو دهه بعد که دانشگاه‌های ما که اتفاقا همه چیزش دست بچه حزب اللهی‌هاست استاد دانشگاه می‌گوید از اول هم معلوم بود که در جنگ فقط جوانان‌هایمان را به کشتن می‌دهیم و در آخر به صورت مفتضحانه پایان خواهد یافت.

خدا مرتضی را عزیز کرد

قاسمی اظهار داشت: در تمامی 60 قسمتی که آوینی برای امروز شما جوانان ساخت هیچ اسمی از او نمی‌بینید. حتی وقتی یک بار دوستانش شیطنت کردند و تصویر کوتاهی از او را در فیلم حفظ کردند بسیار عصبانی شد. او خود را این طور پایین آورد و خدا نیز او را این طور عزیز کرد.

این همراه شهید آوینی در تبیین چرایی تفاوت کارهای آوینی با دیگران گفت: یک بار برای شروع کار 3 مرتبه وضو گرفت، گلایه کردم که چرا وسواسی شده‌ای گفت: ما برای شهدا کار می‌کنیم، وارد شدن به این حریم نیاز به مقدماتی دارد تا اجازه دهند و یکی از آنها وضوست.

وی ادامه داد: برای مرتضی کارش مانند نماز بود و میز کارش همیشه رو به قبله بود و دلیل اینکه می‌بینیم هر کسی نمی‌تواند مانند آوینی کار کند رعایت کردن همین امور توسط اوست.

قاسمی با بیان این که هزار بار هم که جوان را به فکه می‌بری و عواطفش را تحریک می‌کنی به محض این که از فکه خارج می‌شود عقلانیتش گل می‌کند، گفت: همین جوان می‌پرسد چرا با این که عملیات لو رفته بود عملیات را ادامه دادید؟ ما باید برای این سوال جواب داشته باشیم.

سردار قاسمی با انتقاد از مراسم‌های سال پیش که برای شهید آوینی برگزار شد، خاطر نشان کرد: سال گذشته شیطنت کردند و اسم دوران قبل از انقلاب تو را بیرون آوردند و گفتند: فلانی هم رفیقت بوده و... اما نگفتند که تو تا قبل از انقلاب هر آنچه را که داشتی سوزاندی و گفتی همه این‌ها حدیث نفس بوده است.

آوینی این روزهای فتنه گون را می‌دید

این سردار دفاع مقدس گفت: مرتضی آوینی سال 69 می‌گوید آخرین مبارزه ما با اسلام آمریکایی است و مبارزه با اسلام آمریکایی از خود آمریکا سخت‌تر است. او این روزهای فتنه گون را می‌دید که این اسلام آمریکایی راه را باز می‌کند و عده‌ای موج سواری می‌کنند.

قاسمی گفت: جنگ سال 67 تمام شد و تازه 71 رفتیم تفحص شهدا چرا که اکثر بچه‌های جنگ وقتی برگشتند شروع کردند به جبران مافات و دنبال فعالیت اقتصادی یا تحصیل افتادند، اما آوینی نرفت چرا که می‌دانست روزگاری جمعیتی با انگیزه‌ای متفاوت خواهند آمد که هیچ چیزی از جبهه باقی نمی‌گذارند.

وی در معرفی این افراد گفت: افرادی که تمامی خرمشهر را به بهانه توسعه اقتصادی می‌سازند و هر آنچه از جنگ باقی مانده در کارخانه نورد اهواز کیلویی 15 هزار تومان می‌فروشند و جوانانی خواهند آمد و برای یک فریم فیلم درباره عملیات‌های ما به هر دری می‌زنند.

قاسمی با انتقاد از کتب درسی گفت: جوان ما 12 سال درس می‌خواند اما از این 12 سال چند خط در رابطه با جبهه مطلب می‌خواند.

وی با تطبیق نبرد آخر الزمانی مورد نظر آوینی با حوادث بعد از انتخابات گفت: آقا مرتضی ما، می‌دانیم که شما نیز این حوادث را پیش بینی می‌کردید.آقا مرتضی، امروز کسانی که برای لبنان کنفرانس برگزار می‌کردند فتنه‌ای را شروع کردند که طرفدارانشان در خیابان‌ها بگویند: نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران.

آوینی صحنه آخر زندگی‌اش را خوب بازی کرد

قاسمی در باره لحظات آخر زندگی شهید آوینی گفت: مرتضی برای مرگ آماده بود. وقتی روی مین رفت اصغر بختیاری به او گفت: نترس آقا مرتضی چیزی نیست ولی آوینی به آرامی گفت: اصغر جون ما برای همین روزها آمده بودیم. آوینی صحنه آخر زندگی‌اش را خوب بازی کرد.

وی اظهار داشت: متأسفانه امروز مردم در فکه زاری می‌کنند اما نگران این نیستند که جوانشان تا مسیر دانشگاه صد بار روی مین می‌رود و آیا می‌تواند سالم بماند.

قاسمی درادامه اظهار داشت: جامعه دغدغه مبارزه با تروریست‌ها را دارد اما نگران تروریست‌های فرهنگی و اقتصادی که به مراتب خطرناکتر هستند نیست.

وی در خصوص نسبت رهبر و پیرو گفت: این که می‌گویند سرباز باید پشت رهبری باشد در عرصه فکری است .

قاسمی اظهار داشت: فتنه گران باید تاوان این فتنه را بدهند و آقایان فکر نکنند که این هم می‌شود پرونده‌ای در کنار دیگر پرونده‌ها.

وی با ذکر این نکته که آوینی نتیجه توسعه اقتصادی و سیاسی را می دانست، اضافه کرد: آوینی از همان روزها می‌دید که نتیجه توسعه اقتصادی می‌شود فاصله طبقاتی که هیچ کسی نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد و مردم هر چه می‌دوند نمی‌توانند جوابگوی خانواده اش باشد. همه دارند می‌خورند اما گرسنه‌اند.او می‌دانست نتیجه توسعه سیاسی و بالارفتن از پله‌های الیزه  همین فتنه بعد از انتخابات می‌شود.

وی با اشاره به سهل انگاری نظام در ترویج افکار آوینی گفت: اگر نظام این تفکرات را به متن می‌آورد، امروز این مصیبت‌های انتخابات را نمی‌کشیدیم و بی‌توجهی به سنسور های روشنفکران متعهد مانع از رسیدن به وضعیت فعلی می‌شد.

کد خبر 1067290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha