در آفريقاي جنوبي و به اتهام ايجاد اخلال در گينه:
تلگراف: پسر مارگارت تاچر مشاركت در طرح براندازي در كشور گينه را تكذيب كرد
فرزند مارگارت تاچر كه مدعي ايجاد دمكراسي و نظم در انگليس بودو به تازگي به اتهام ايجاد اخلال دركشور گينه دستگير شده است، چنين اتهامي را تكذيب كرد.
پسر خانم تاچرنخست وزير اسبق انگليس به اتهام پشتيباني ازدو بار نقض قوانين وزارت امور خارجه گينه كه به دليل مبارزه با خشونت ها پيش بيني شده بود، صبح روز گذشته دستگير شد كه قرار است به اين اتهام در دادگاه حضور يابد اما هرگونه مشاركت در اين تلاش ها از سوي وي مورد تكذيب قرار گرفته است.
مارك تاچر 51 ساله هر گونه مشاركت درعمليات هاي غير قانوني را تكذيب كرده است. لرد بل سخنگوي وي در اين زمينه از سوي سر تاچر كه عنوان بارون را از پدر خود به ارث برده است، اظهار داشت: من از هرگونه اتهامي معصوم هستم. زيرا با تمام توان با مقامات همكاري كرده و مي كنم كه موضوع خشونت ها حل و فصل شود.
وي هم اكنون با يك وثيقه 165 هزار يورويي آزاد شده است.
نظر شما