پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۲۷

موحد:

مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری در کرمان راه اندازی شد

مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری در کرمان راه اندازی شد

کرمان - خبرگزاری مهر: دادستان کرمان از راه اندازی مرکز آموزش علمی و کاربردی دادگستری در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، یدالله موحد عصر شنبه درحاشیه افتتاح مرکز علمی کاربردی دادگستری کرمان هدف از راه اندازی این مرکز را پاسخ به نیازهای علمی کارکنان و فراهم آمدن زمینه اشتراک دادگستری و کارکنان برای فراگیری دوره های پودمانی و مقاطع تحصیلی برشمرد.

وی تصریح کرد: با فراهم شدن زمینه تحصیلات برای کارمندان دادگستری و دستگاههای وابسته به قوه قضائیه در استان این مرکز هم اکنون با ثبت نام از 187 نفر  در دوره های پودمانی و مقاطع تحصیلی کاردانی وکارشناسی که در آزمون ورودی پذیرفته شده اند، کار خود را آغاز کرده است.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری استان کرمان گفت: تحصیلات در این مرکز جنبه کاربردی داشته و از توان وتجربه علمی قضات و کادر آموزشی سایر مراکز علمی برای تدریس استفاده شده است.

موحد اضافه کرد: اخذ مجوز برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری وهمچنین گسترش مرکز برای ارائه خدمات آموزشی به صورت منطقه ای را در سطح استانهای مجاور از برنامه های در دست اقدام این مرکز برشمرد که در حال پیگیری می باشد.

وی گفت: این مرکز هم اکنون در ترم اول ضمن ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره های پودمانی در حال ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان رشته علوم ثبتی و شوراهای حل اختلاف در مقطع کاردانی و دانشجویان رشته حقوق گرایش علوم ثبتی در مقطع کارشناسی می باشد.

کد خبر 1074603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha