به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید یحیی رحیم صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا که در مراسم گرامیداشت روز معلم و نکوداشت اساتید جغرافیای دانشگا ه ها ، که به همت شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار شد ، سخن می گفت : با اعلام خبر برگزاری همایش جغرافیا، توسعه، دفاع و امنیت در جنوب شرق کشور در روزهای چهارم و پنجم خرداد ماه سال جاری در وزارت کشور افزود: سالهاست که علم جغرافیا در دانشگاه های ایران توسط اساتید بزرگوار، تدریس می شود و تاکنون فارغ التحصیلان بسیاری داشته است، آیا به نظر نمی رسد که زمان کاربردی کردن علوم جغرافیائی برای حل قسمتی از مشکلات شهر ها ، روستاها و مشکلات مردم و کشور عزیزمان فرا رسیده است .
عضو کمیته برنامه ریزی جغرافیا ادامه داد: به نظر بنده علوم جغرافیائی می تواند در جهت پیشرفت ، آبادانی و حل مشکلات مردم و کشورمان بسیار کارسازباشد و جغرافی دانان پیشنهادها و راه حل هائی برای مسائل مهم فرارو دارند ،بطور مثال در شهری مانند تهران مباحثی مانند انتقال و جابجائی پایتخت و نیز رشد جمعیتی و آلودگی محیط زیست را پیش رو داریم .
صفوی اضافه کرد: چه خوب است شهردارتهران ، تالاری را مشخص کند تا هر ماه اساتید علوم جغرافیا و سایر اساتید دانشگاهی بیایند و برای حل مشکلات تهران جلساتی را داشته باشند و پیشنهاداتی را بدهند و برای کمک به شهرتهران و شهردار آن از ظرفیت علوم مختلف دانشگاهی از جمله علوم جغرافیائی بهره برداری شود .
وی در ادامه با اشاره به نقش و سهم اساتید ، بویژه جغرافی دانان در سطوح مختلف مشارکت و تصمیم گیری های کشوری و لشکری ،افزود: اگر جغرافی دانان می خواهند در سطح تصمیم سازی و تصمیم گیری ها حضور داشته باشند ، چاره ای جز حضورموثر و تعیین کننده در لایه ها و سطوح مختلف کشوری و لشکری نمی باشد ،تا بتوانند ظرفیت و استعداد علمی و توانائیهای خودشان را به عرصه ظهور برسانند.
نظر شما