۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۵۷

ذوالفقاری به مهر خبر داد:

جایگزین حق‌شناس در انجمن نقد ادبی به زودی انتخاب می‌شود

جایگزین حق‌شناس در انجمن نقد ادبی به زودی انتخاب می‌شود

سخنگوی انجمن علمی نقد ادبی ایران از انتخاب جایگزین زنده‌یاد علی‌محمد حق‌شناس در پست ریاست این انجمن طی روزهای آتی خبر داد.

حسن ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: نامه‌های انجمن علمی نقد ادبی تنها به امضاء رئیس آن رسمیت دارد و با توجه به درگذشت دکتر حق‌شناس ضرورت دارد هر چه زودتر رئیس جدید انجمن انتخاب و معرفی شود.

وی افزود: دستور کار اولین جلسه انجمن همین موضوع خواهد بود و از اعضاء خواسته‌ایم در جلسه آتی حضور یابند تا رئیس جدید انجمن انتخاب و معرفی شود.

سخنگوی انجمن علمی نقد ادبی ایران در عین حال با بیان اینکه "زمان تشکیل این جلسه هنوز مشخص نشده است" ابراز امیدواری کرد تا پیش از آغاز زمان امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها که زمان فراغت استادان است، این انتخاب صورت گیرد.

ذوالفقاری گفت: طبق اساسنامه انجمن یکی از اعضاء هیئت مدیره باید جایگزین رئیس فقید آن شود و این کار هم از طریق رای گیری از میان تمام اعضاء صورت می‌گیرد.

علی‌محمد حق‌شناس رئیس انجمن علمی نقد ادبی ایران جمعه 10 اردیبهشت در تهران درگذشت و پیکرش در کلاردشت به خاک سپرده شد.
 

کد خبر 1085016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha