پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۰۷

ارغوان رضایی در گفتگو با مهر:

می خواهم تنیسور شماره یک جهان باشم / ایرانی بودن افتخار است

می خواهم تنیسور شماره یک جهان باشم / ایرانی بودن افتخار است

ارغوان رضایی پس از قهرمانی در رقابت های تنیس اوپن اسپانیا گفت اصلی ترین هدف او کسب جایگاه نخست در رده بندی این رشته است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را به کار می بندد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارغوان رضایی تنیسور ایرانی الاصل فرانسه روز یکشنبه موفق شد با برتری مقابل ونوس ویلیامز ، تنیسور شماره دو جهان، به عنوان قهرمانی رقابت های اوپن اسپانیا برسد و جایزه 620 هزار یورویی این رویداد معتبر بین المللی را از آن خود کند.

تنیسور شماره 24 جهان روز سه شنبه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، اظهار داشت:  برای اینکه به عنوان قهرمانی جهان برسم تلاش بی حد و اندازه ای انجام دادم. من روزانه هشت ساعت تمرین می کنم و قصد دارم به تنیسور شماره یک جهان تبدیل شوم.

رضایی ادامه داد: در رقابت های استرالیا و در حالی که می توانستم سرنا ویلیامز، خواهر ونوس، را شکست دهم مقابل او شکست خوردم. من ست اول را 2-6 برنده شدم اما در ست دوم در حالی که 2-5 جلو بودم در نهایت 5-7 باختم و در ست سوم هم 4-6 باختم و قهرمانی را از دست دادم.

این تنیسورایرانی الاصل با بیان اینکه به ایرانی بودن خود افتخار می کند، اظهار داشت: سال گذشته در مصاحبه با رسانه های آمریکایی گفتم که ایرانی بودن لیاقت می خواهد و از اینکه یک ایرانی مسلمان هستم به خودم می بالم. مشروبات الکلی نمی نوشم، گوشت خوک نمی خورم و دروغ نمی گویم. به نظر من هر کسی نمی تواند ایرانی باشد. در خانه هرگز به زبان فرانسه صحبت نمی کنم و فقط به زبان مادری ام تکلم می کنم.

ارغوان رضایی در پایان گفت: من خودم را برای رقابت های رولند گاروس که بزودی آغاز می شو.د، آماده می کنم. پس از این رقابت ها که دو هفته به طول خواهد انجامید به دعوت فدراسیون تنیس ایران به کشورم بازمی گردم تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشم. من همواره گردنبندی که نقشه ایران است را بر گردن دارم.

کد خبر 1085586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha