پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۰۸

برای نخستین بار؛

عمل پیوند تاندون زانو از بیمار مرگ مغزی در قم انجام شد

عمل پیوند تاندون زانو از بیمار مرگ مغزی در قم انجام شد

قم - خبرگزاری مهر: برای نخستین بار در استان قم عمل پیوند تاندون زانو از بیمار مرگ مغزی به یک مصدوم در مرکز آموزشی درمانی نکویی توسط آرتروسکوپی با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از متخصصان ارتوپدی این بیمارستان با اشاره به اینکه این عمل در موارد خاص و در زمانی که علاوه بر رباط صلیبی، رباط کناری زانوی فرد بیمار نیز دچار آسیب دیدگی شدید شده باشد انجام می‌شود گفت: فردی که دچار چنین آسیبی شده باشد توانایی و تعادل در راه رفتن نخواهد داشت.

دکتر علی میرقاسمی با بیان اینکه اگر رباط صلیبی بیمار به تنهایی آسیب دیده باشد، پارگی قابل درمان است اظهار داشت: در مواردی که علاوه بر رباط‌های صلیبی، رباط های کناری زانو آسیب جدی دیده باشد بهترین روش درمان استفاده از آرتروسکوپی می‌باشد.

وی با تأکید براینکه این عمل در مراکز پیشرفته تخصصی دنیا انجام می‌شود تصریح کرد: بیمار پس از انجام این عمل و گذراندن مراحل نقاهت می تواند زندگی روزمره خود را از سر بگیرد.

یاد آور می شود: یک بیمار مرگ مغزی می‌تواند 6 تاندون به بیماران نیازمند پیوند اعضا اهدا کند.
 

کد خبر 1086263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha