به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، محمد رضا رفیع آذر ظهر پنجشنبه در کارگاه آموزشی پمپ و کاربردهای آن در تاسیسات آب روستایی افزود: فرسودگی شبکه، استفاده از فن آوریهای قدیمی در شبکه های آبرسانی و انشعابات غیرمجاز مهمترین علل هدر رفت آب در روستاها هستند.
وی در ادامه از بهره برداری از 150 طرح آبرسانی روستایی استان خبرداد و بیان داشت: برای اجرای این طرحها 150 میلیارد ریال هزینه شده است.
رفیع آذر خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این طرح ها میزان جمعیت روستایی برخوردار از آب سالم و بهداشتی استان به 80 درصد خواهد رسید .
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان از اجرای 369 طرح آبرسانی دیگر در روستاهای آذربایجان غربی نیز خبر داد و گفت: این طرحها با 330 میلیارد ریال اعتبار تا پایان سال 91 به بهره برداری خواهند رسید.
نظر شما