به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا امین با بیان اینکه در حال حاضر پالایشگاه بندرعباس مدرن ترین و تنها پالایشگاه تصفیه نفت خام سنگین و فوق سنگین در منطقه خاورمیانه است، گفت: تولید بنزین با اکتان بالای بین 95 تا 100 در واحد تبدیل کاتالیستی یکی از ویژگیهای پالایشگاه نفت بندرعباس به شمار می رود.
مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس با اشاره به اینکه سهم این مجموعه نفتی در تصفیه خوراک دریافتی در دو سال گذشته به ترتیب 18 و 19 درصد بوده است، تصریح کرد: هم اکنون 25 درصد بنزین کشور نیز در پالایشگاه بندرعباس تولید می شود.
به گفته این مقام مسئول پروژه بنزین سازی تولید بنزین، تکمیل ساخت 11 مخزن ذخیره سازی با ظرفیت یک میلیون و 275 هزار بشکه، مقاوم سازی واحدهای عملیاتی، مخازن و اسکله های نفتی در برابر زلزله از مهمترین طرحهای در دست اجرای پالایشگاه بندرعباس به شمار می روند.
امین پیشرفت طرح مقاوم سازی اسکله های نفتی بندرعباس را حدود 54 درصد عنوان کرد و یادآور شد: همچنین در شرایط فعلی طرح توسعه اسکله های واردات و صادرات فرآورده های نفتی در بندرعباس حدود 64 درصد پیشرفت اجرایی دارد.
نظر شما