به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، علیرضا ضیغمی شامگاه یکشنبه در جمع مدیران، مسئولان صنایع نفت استان هرمزگان و کارکنان شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: اجرای طرح افزایش ظرفیت و رفع تنگناها که در تیر ماه سال 87 در شرکت پالایش نفت بندرعباس صورت پذیرفته ظرفیت این شرکت را از 232 هزار بشکه در روز به 320 هزار بشکه در روز افزایش داد.
ضیغمی تصریح کرد: با اجرای طرح افزایش ظرفیت و رفع تنگناها در این شرکت در واقع 88 هزار بشکه در روز به ظرفیت پالایشی کشور اضافه شد و اعتبار هزینه شده در این زمینه 45 میلیون دلار بوده است و این طرح طی دو ماه یعنی 10 روز زودتر از برنامه پیش بینی شده به انجام رسید.
وی این طرح افزایش ظرفیت را با توجه به اینکه 57 درصد از تجهیزاتش در داخل کشور تهیه شده بود را مایه خرسندی دانست و افزود: اجرای این طرح نشانه تلاش شبانه روزی شما عزیزان در شرکت پالایش نفت بندرعباس است.
وی در زمینه اجرای پروژه طرح افزایش ظرفیت بنزین گفت: این طرح با حضور پیمانکاران EPC با بر آورد بودجه هزار و 282 میلیارد ریال و 211 میلیون یورو در حال اجراست.
ضیغمی افزود: پیشرفت فیزیکی پروژه طرح افزایش ظرفیت بنزین شرکت پالایش نفت بندرعباس در حال حاضر 43.33 درصد است.
در این راستا معاون وزیر نفت خطاب به مجری این طرح و پیمانکاران دست اندرکار گفت: باید نیروی انسانی در این راستا افزایش داده شود و با تلاش بیشتر این پروژه هرچه زودتر مورد بهره برداری قرار گیرد.
ضیغمی افزود: طرح افزایش ظرفیت بنزین در راستای افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی و با هدف کاهش وابستگی کشور به بنزین وارداتی و استاندارد سازی محصولات مطابق با استاندارد یورو 5 و با هدف تولید بنزین به میزان 2.4 میلیون لیتر در روز، تصفیه نفت و گاز تولید شده به میزان 7.9 میلیون لیتر در روز، تولید 250 تن گوگرد دانه ای در روز، تولید 33 هزار و 600 لیتر گاز مایع در روز، تولید 151 تن گاز هیدروژن ناخالص در روز و بهبود کیفیت فرآورده ها مطابق آخرین استانداردهای اروپا تعریف شده است که اتمام این پروژه می تواند نقش بسزایی در تولید بنزین کشور داشته باشد.
معاون وزیر نفت ادامه داد: شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز با ظرفیت 360 هزار بشکه میعانات گازی در روز به منظور جلوگیری ازواردات بنزین و فرآورده های نفتی تاسیس شد که در حال حاضر با پیشرفت واقعی 35.11 درصد روبروست.
شرکت پالایش نفت هرمز نیز با ظرفیت پالایش 300 هزار بشکه نفت خام فوق سنگین و سنگین صادراتی در روز با سرمایه گذاری 4.2 میلیارد یورو در حال اجراست.
نظر شما