۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۹

هفت هزار دستگاه موتور از تراکتورسازی ایران به خارج صادر شد

هفت هزار دستگاه موتور از تراکتورسازی ایران به خارج صادر شد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت موتورسازان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: شش هزار و 922 دستگاه انواع موتورهای صنعتی و کشاورزی از شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، مجید زرین قلم پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با فروش این تعداد موتور به خارج از کشور معادل 13 میلیون و164 هزار دلار ارز وارد کشور شده است.

وی اظهار داشت: مقصد صادرات موتورسازان 9 کشور از قاره های آسیا، اروپا و آفریقا از جمله ایتالیا، انگلستان، ترکیه، آفریقای جنوبی، بلغارستان و ... بوده است.

وی در مورد فروش بازارهای داخلی موتورسازان نیز اظهار داشت: بیش از321 میلیارد و 660 میلیون ریال از تولیدات این مجموعه در سال گذشته در داخل کشور به فروش رسیده است.

زرین قلم تعداد فروش داخلی سال گذشته این شرکت را نزدیک به 13 هزار دستگاه اعلام کرد و گفت: از این تعداد 11هزار و 587 دستگاه مربوط به محصولات کشاورزی و یک هزار و 394 دستگاه مربوط به محصولات صنعتی تولید شده در موتورسازان بود.

مدیرعامل شرکت موتورسازان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران اضافه کرد: تولیدات این شرکت در سال گذشته شامل نزدیک به 20 هزار دستگاه می شود که 18هزار و 11 دستگاه کشاورزی و یک هزار و 280 دستگاه صنعتی بوده است.

کد خبر 1105373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha