۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۲۳

اخبار سرخپوشان در اردبیل/

غیبت دایی و شکوری در تمرین پرسپولیس / باقری جانشین دایی شد!

غیبت دایی و شکوری در تمرین پرسپولیس / باقری جانشین دایی شد!

تمرین روز سه شنبه تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب سرمربی و زیر نظر کریم باقری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز سه شنبه تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب علی دایی و ابراهیم شکوری برگزار شد که علی دایی برای نشست با سرپرست باشگاه پرسپولیس و ابراهیم شکوری به دلیل مصدومیت، امروز به تهران بازگشتند.

البته سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس عصر سه‌شنبه پس از اتمام جلسه‌اش با حبیب کاشانی سرپرست این باشگاه مجددا راهی اردبیل محل برگزاری تمرینات سرخپوشان می شود.

بازیکنان پرسپولیس برای حضور در این تمرین ساعت 10:30 از هتل به سمت شهر نیر در فاصله 15 کیلومتری سرعین حرکت کردند و در ورزشگاه تختی این شهر که از چمن با کیفیتی برخوردار است، تمرین امروز را برگزار کردند.

تمرین امروز زیر نظر محمدرضا مولایی مربی بدنساز تیم برگزار شد که طی آن ابتدا بازیکنان به دویدن و سپس انجام تمرینات هوازی و کششی پرداختند.

سپس بازیکنان به 3 گروه 8 نفره تقسیم شدند که آنها باید 2 مرتبه دور زمین ورزشگاه تختی می دویدند. دور نخست بصورت نرم و با توان هفتاد درصد و دور دوم را بصورت سریع و توان صدردصد. حسین بادامکی، محمد منصوری، مهدی شیری، اشپیتیم آرفی و سعید حلافی از افراد آماده این تمرین بودند.

کریم باقری در غیاب علی دایی کار نظارت بر چگونگی انجام تمرینات توسط بازیکنان را بر عهده داشت. در پایان تمرین هم بازیکنان با انجام حرکات کششی به سرد کردن بدن‌های خود پرداختند.

تیم فوتبال پرسپولیس تا عصر روز جمعه هفته جاری در شهر اردبیل اردوی آماده سازی خود را برگزاری می کند و سپس به تهران بازخواهند گشت.

کد خبر 1105629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha