۲۷ تیر ۱۳۸۹، ۹:۲۷

مظلومی پس از تساوی برابر امید:

افت بازیکنان استقلال طبیعی بود / هدفمان میدان دادن به جوانان است

افت بازیکنان استقلال طبیعی بود / هدفمان میدان دادن به جوانان است

سرمربی تیم فوتبال استقلال افت بازیکنانش در نیمه دوم دیدار برابر تیم امید را طبیعی دانست و گفت: با وجود این افت بدنی، از عملکرد بازیکنانم راضی هستم.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز مظلومی پس از تساوی بدون گل عصر شنبه تیمش برابر تیم فوتبال امید کشورمان گفت: بازیکنان ما بسیار خوب شروع کردند و توانستند در نیمه اول بازی را کاملا در اختیار داشته باشند اما در نیمه دوم با توجه به فشار زیاد تمرینات و بدنسازی که تیم انجام داده بود بازیکنان دچار افت شدند که این مسئله کاملا طبیعی است.

وی ادامه داد: این بازی برای ما اصلا بحث برد و باخت نداشت. ما بدنبال این بودیم که به اهداف خود دست پیدا کنیم و برد و باخت برای ما مهم نبود. ما چهار بازیکن ملی پوش و سه بازیکن آسیب دیده خود را در اختیار نداشتیم و باید از داشته هایی که در اختیارمان بود استفاده می کردیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطرنشان کرد: ما به جوانان تیم مان نیز بها دادیم تا آنها را نیز محکی زده باشیم. در مجموع از بازیکنان خود راضی هستم و قطعا این دیدارها می تواند تیم ما را در شرایط ایده آل قرار دهد.

وی در خصوص عملکرد آرش برهانی و عملکرد وی گفت: برهانی بازیکن بسیار خوبی است اما با توجه به اینکه فصل گذشته را روی نیمکت نشسته بود از نظر روحی دچار افت است و باید با او کار کنیم و در وهله اول روحیه از دست رفته وی را برگردانده تا همان مهاجمی باشد که هم ما و هوداران از ما انتظار دارند.

مظلومی در پایان بازی تیم فوتبال امید را ستود و آنان را آینده فوتبال ایران دانست.

کد خبر 1118323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha