۱۲ مرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۴۸

نجار:

انسداد مرزهای جنوب شرق کشور مهمترین اولویت در انسداد مرزهاست

انسداد مرزهای جنوب شرق کشور مهمترین اولویت در انسداد مرزهاست

زنجان - خبرگزاری مهر: وزیر کشور از برنامه ریزی برای انسداد همه مرزهای کشور خبر داد و گفت:‌ اولویت انسداد مرزهای کشور در جنوب شرق و شمال غرب است و در این میان مرزهای جنوب شرقی مهمتر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان ، مصطفی محمد نجار با اشاره به وجود هشت هزار و 500 کیلومتر مرز آبی و خاکی کشورمان با سایر کشورهای همسایه افزود: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته کار انسداد مرزها در حال حاضر در دو منطقه شمال غرب و جنوب شرق انجام می‌گیرد.

وی همچنین در خصوص بحث اجرای طرح مد لباس در کشور افزود: در ماده 16، ستاد صیانت از حریم عمومی و حقوق شهروندی کارگروه‌های مختلف برای توجه به مصداق اجتماعی و حفظ شئونات اسلامی انجام گرفته است و فعالان این بخش بر روی موضوعات مختلف در حوزه‌های متنوع فعالیتهای گسترده‌ای صورت دادند و در واقع بحث پوشش اسلامی در این محور مورد تاکید و توجه جدی است.

نجار از تهیه دو نوع ژورنال جدید پوشش اسلامی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر فروشگاه‌ها و مکانهای عرضه ویژه برای تهیه این محصولات اسلامی و ژورنال‌های جدید مشخص شده است که شهروندان از این فروشگاه‌ها استفاده کنند.

وزیر کشور در ادامه در خصوص تعامل ایران با پلیس اینترپل تصریح کرد: جمهوری اسلامی تلاشهای گسترده‌ای در زمینه مبارزه با جرائم و قاچاق مواد مخدر صورت داده است.

نجار یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با اشرار و مبارزه با مواد مخدر بیشترین هزینه را داده است.

وی با بیان اینکه تعامل سازنده و گسترده با پلیس اینترپل توسط ایران صورت می‌گیرد، افزود: پلیس اینترپل به این امر تاکید داشته و آ‌گاه است.

نجار همچنین از دستگیری تعدادی از عوامل حادثه تروریستی اخیر شهر زاهدان خبر داد و افزود: تعدادی از عوامل حادثه تروریستی زاهدان دستگیر شدند و کار در حال پیگیری است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به وضعیت اساسنامه خانه احزاب یادآور شد: فعالیت احزاب تحت نظر کمیسیون ماده 10 احزاب اداره می‌شود و نمایندگانی از سه قوه در آن حضور داشته و یک نفر نیز از وزارت کشور در این کمیسیون حضور دارد و این مسئله در حال پیگیری و ساماندهی است.

وزیر کشور همچنین در خصوص اعتبارات اختصاص یافته برای شهرداریها و دهیاری ها طی سال جاری افزود: با نگاه مثبتی که دولت برای انجام فعالیت‌های عمرانی دارد امسال با نظر بسیار مثبت رئیس جمهور و همکاری مجلس بودجه اختصاص یافته به دهیاریها چهار برابر و شهرداریها دو برابر شده است.

نجار ادامه داد: امسال بودجه عمرانی کشور از شش هزار و 300 میلیارد تومان به هشت هزار و 500 میلیارد تومان ارتقا یافت که این رقم رشد 35 درصدی را نشان می دهد و روند رو به رشد است.

کد خبر 1127755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha