۱۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۴۵

سردار چناریان:

برخی مدیران به واسطه حضور خبرنگاران مجبور به تحرک می شوند

برخی مدیران به واسطه حضور خبرنگاران مجبور به تحرک می شوند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس کرمان با اشاره به نقش انکار ناپذیر خبرنگاران در توسعه جامعه گفت: برخی مدیران به واسطه حضور خبرنگاران مجبور به انجام کار و تحرک می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، سردار حسین چناریان عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران در سالن کوثر فرماندهی نیروی انتظامی کرمان اظهار داشت: نقش خبرنگاران و رسانه ها در توسعه و پیشرفت جامعه امری انکارناپذیر است و برخی افراد نیز به واسطه حضور خبرنگاران وادار به تلاش و کار می شوند.

وی ادامه داد: خبرنگاران در واقع موجب تحرک بخشی به چرخهای تعالی جامعه هستند.

سردار چناریان با اشاره به نقش اطلاع رسانی به جامعه در راستای افزایش امنیت، خاطرنشان کرد: این مسئله به خصوص در زمینه افزایش سطح احساس امنیت در جامعه بسیار موثر است که باید به صورت خاص مدنظر خبرنگاران باشد.

فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان گفت: افزایش آگاهی به جامعه موجب می شود بسیاری از جرایم در جامعه رخ ندهد و اساسا بستر بروز جرم از بین برود.

سردار چناریان افزود: افزایش آگاهی در واقع مهمترین شاخص در پیشگیری از وقوع جرایم است و خبرنگاران این رسالت را به عهده دارند.
 

کد خبر 1131631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha