پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۹:۵۲

تحولات امنیتی عراق/

دستگیری 5 عضو القاعده در صلاح الدین / انفجار دوچرخه بمبگذاری شده در الانبار

دستگیری 5 عضو القاعده در صلاح الدین / انفجار دوچرخه بمبگذاری شده در الانبار

انفجار بمب در بغداد و انفجار دوچرخه بمبگذاری شده در الانبار، دستگیری 5 عضو القاعده در صلاح الدین و به دام افتادن چهار تروریست در بغداد از مهمترین تحولات امنیتی عراق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق، نیروهای پلیس استان صلاح الدین صبح امروز پنج عضو شبکه القاعده را در منطقه الاسحاقی در شهر بلد در جنوب تکریت دستگیر کردند.

احمد الجبوری از مسئولان پلیس استان صلاح الدین اعلام کرد : این افراد بر اساس اطلاعاتی که یکی از شهروندان درباره حضور عناصر القاعده در منزلی در منطقه مذکور داده بود، دستگیر شدند.

پنج عضو شبکه القاعده پس از دستگیری به بخش بازجویی منتقل شدند، این افراد به کشتار غیرنظامیان متهم هستند.

دستگیری عاملان شلیک موشک کاتیوشا در بغداد

خبر دیگر اینکه نیروهای امنیتی در بغداد توانستند چهار تروریستی را که اقدام به شلیک موشک کاتیوشا در مناطق مختلف این شهر می کردند، دستگیر کنند.

به گفته یک منبع در عملیات امنیتی بغداد، نیروهای امنیتی توانستند علاوه بر دستگیری چهار تروریست، مقادیری بمب و سلاح را در عملیات بازرسی در 24 ساعت گذشته کشف کنند.

انفجار بمب در بغداد

از سوی دیگر انفجار بمب در نزدیک میدان عدن در منطقه الکاظمیه بغداد به کشته شدن یک شهروند عراقی و زخمی شدن سه نفر دیگر منجر شد.

تروریستها این بمب را در یک خودرو کار گذاشته بودند که خودرو مذکور به هنگام عبور از خیابان اصلی منتهی به میدان عدن منفجر شد.

 انفجار دوچرخه بمبگذاری شده در استان الانبار

یک منبع امنیتی در استان الانبار هم از منفجر شدن یک دوچرخه بمبگذاری شده در مرکز شهر فلوجه خبر داد، به گفته این منبع، دوچرخه بمبگذاری شده در نزدیک مرکز پلیس الحضیری فلوجه منفجر شد، اما هیچ خسارت مادی و تلفاتی به جا نگذاشت.

استان الانبار پیشتر شاهد انفجار یک دستگاه خودروی بمبگذاری به هنگام تلاش سه مرد مسلح برای پارک کردن آن در کنار جاده ای بود که واحدهای نظامی از آن استفاده می کردند.

کد خبر 1143379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha