پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۱۳

آذربایجان شرقی مقام نخست فرآوری محصولات کشاورزی را کسب کرد

آذربایجان شرقی مقام نخست فرآوری محصولات کشاورزی را کسب کرد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرد: این استان مقام نخست فرآوری محصولات کشاورزی در کشور را کسب کرد.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: آذربایجان شرقی از حیث جذب مواد خام و فرآوری محصولات کشاورزی با 508 درصد رشد نسبت به برنامه پیش بینی شده برای سال 1388 در برنامه پنجم توسعه کشور مقام نخست را در میان سازمان های جهادکشاورزی سراسر کشور از آن خود ساخت .

وی با اشاره به اینکه جذب مواد خام و فرآوری محصولات کشاورزی از مهم ترین اهداف صنایع کشاورزی در برنامه پنجم توسعه است گفت : جذب مواد خام یا فرآوری محصولات کشاورزی در برنامه اجرایی سال 1388 به میزان 3200 هزار تن در کشور پیش بینی شده بود که با عملکرد 3511 هزار تن در سطح کشور، رشد 110 درصدی داشته است.

برنو با اشاره به اینکه بعد از آذربایجان شرقی استانهای خراسان جنوبی با 228 درصد و مازندران با 209 درصد تحقق بیشترین عملکرد را از آن خود ساخته اند افزود : مقایسه آماری استانهای مختلف کشور دربخش جذب فرآوری محصولات کشاورزی نشان می دهد آذربایجان شرقی ضمن شکست رکورد در کشور، از خراسان جنوبی به عنوان رتبه دوم این بخش 280 در صد بالاتر می باشد .

مدیر صنایع کشاورزی سازمان با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی درسال 1388 در امر صادرات محصولات تولیدی واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی مقام سوم کشور را بعد از استانهای خراسان شمالی و چهار محال بختیاری از آن خود ساخته است.

کد خبر 1150279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha