پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۲۹

ترکستانی خبر داد:

تهیه ‌پیش‌نویس فرهنگی وزارت‌بهداشت/ تدوین آیین‌نامه رفتار حرفه‌ای دانشجویان

تهیه ‌پیش‌نویس فرهنگی وزارت‌بهداشت/ تدوین آیین‌نامه رفتار حرفه‌ای دانشجویان

معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت با اشاره به برنامه ریزی برای تدوین نقشه راه فرهنگی برای دانشگاههای علوم پزشکی گفت: این نقشه راه در شورای معاونین تصویب و به دانشگاهها ارسال شده است و به عنوان پیش نویس فرهنگی وزارت بهداشت در سال جاری تحصیلی اجرایی می شود.

تفکیک معاونت های دانشجویی و فرهنگی از سایر معاونت ها

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرحناز ترکستانی امروز سه شنبه در نشست خبری در خصوص برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی در آستانه سال تحصیلی جدید، با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه وزارت بهداشت علاوه بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی عهده دار بهداشت و درمان نیز است از معاونت نظارت راهبردی خواسته شد که معاونت های وزارت بهداشت بیشتر از 5 معاونت باشد که مورد موافقت قرار نگرفت از همین رو تلاش شد که به صورت ویژه در پیش نویس فرهنگی جایگاه فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها تبیین شود و به دانشگاهها نیز اعلام شد برای اهمیت بیشتر به حوزه فرهنگی در حد امکان معاونت های دانشجویی و فرهنگی را از سایر معاونت ها جدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: پیش نویس فرهنگی در حوزه های اعتقادی، هویت ملی، تعهد حرفه ای و پژوهش های فرهنگی اجتماعی تدوین و سندی بر این اساس تدوین شده که به طور پایلوت به چند دانشگاه ارسال کرده ایم و پس از تایید نهایی در سال جدید اجرا می شود.

تدوین نهایی آیین نامه اخلاق و رفتار حرفه ای برای دانشجویان علوم پزشکی

ترکستانی از تدوین نهایی آیین نامه اخلاق و رفتار حرفه ای برای دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: این آیین نامه برای تصویب نهایی در شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت قرار دارد و پس از تصویب در دانشگاهها و مراکز درمانی اجرا می شود.

وی با اشاره به افزایش وام های تحصیلی صندوق رفاه دانشجویان از پرداخت نقدی یارانه تغذیه به دانشگاهها خبر داد و گفت: این مسئله باعث افزایش کیفیت غذای دانشجویان می شود و بخش عمده ای از مسائل رفاهی حل می شود.

تخصیص بودجه به منظور ایمن سازی خوابگاههای دانشجویی

معاون وزیر بهداشت از تخصیص بودجه به منظور ایمن سازی خوابگاههای دانشجویی و افزایش امکان ورزش همگانی برای دانشجویان ساکن خوابگاه و تقویت واحدهای مشاوره با رویکرد دینی و مذهبی به عنوان بخش عمده ای از فعالیت های حوزه معاونت دانشجویی نام برد و افزود: شیوه نامه جدید انضباطی نیز در سال تحصیلی جدید به اطلاع کلیه دانشجویان جدید الورود می رسد.

وی اضافه کرد: رویکرد وزارت بهداشت در حوزه مسائل انضباطی رویکردی تربیتی است و سعی می شود مسائل با دیدگاه محکوم کننده نباشد.

ترکستانی به تفاهم نامه با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اشاره کرد و گفت: دانشجویان علوم پزشکی از مهرماه می توانند از تورهای گردشگری استان یزد استفاده کنند.

وی همچنین با اشاره به منشور توسعه قرآنی و تاکید وزیر بهداشت به توسعه فرهنگ قرآنی در سطح دانشگاهها گفت: تمام سعی ما این است که محیطی امن و با نشاط برای دانشجویان ایجاد کنیم و با ارتباط هرچه بیشتر با دانشجویان مشکلات تحصیلی آنها را کاهش دهیم.

تدوین تفاهم نامه با کمیته تحقیقات دانشجویی برای توسعه پژوهش های فرهنگی

معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت از تدوین تفاهم نامه با کمیته تحقیقات دانشجویی برای توسعه پژوهش های فرهنگی خبر داد و گفت: برای استفاده از ظرفیت پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی تفاهم نامه ای با کمیته تحقیقات دانشجویی به امضا می رسد تا کارهای تحقیقاتی به کمک دانشجویان انجام شود.

کد خبر 1151139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha