۲۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۲:۱۴

اجرای بزرگراه اهر- تبریز اولویت کاری وزارت راه و ترابری است

اجرای بزرگراه اهر- تبریز اولویت کاری وزارت راه و ترابری است

تبریز - خبرگزاری مهر: مشاور و نماینده تام الاختیار وزیر راه و ترابری تسریع در عملیات اجرای بزرگراه اهر – تبریز را از اولویت کاری وزارت راه و ترابری در استان آذربایجان شرقی اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهر، محمود عامری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات راه های ارتباطی شهرستان اهر تکمیل بزرگراه اهر- تبریز را به جهت حجم بالای ترافیک و تصادفات متعدد براساس آمار پلیس راه کشور یکی از نیازهای اصلی این منطقه اعلام کرد.

رئیس پژوهشکده حمل و نقل کشور یکی از مأموریت اصلی اکیپ اعزامی وزارت راه و ترابری را دستور ویژه وزیر راه در جهت بررسی مسائل و مشکلات بزرگراه اهر – تبریز، وضعیت ترافیک و مشکلات جاده ای اعلام کرد و با اشاره به موفقیت ویژه منطقه تسریع در تکمیل این بزرگراه را بسیار ضروری برشمرد.

دکتر عامری با تأکید بر تکمیل قطعات یک و سه و تأمین اعتبارات لازم برای تأمین نقدینگی شرکت های پیمانکار این قطعات بر شروع هر چه سریعتر قطعه دوم از گردنه گویجه بیل اهر تا بخش خواجه تأکید کرد.

وی همچنین گفت: مطالعات مقدماتی در گزینه های مختلف برای ساخت بزرگراه تبریز- اهر – باکو و ادامه بزرگراه از اهر به نوار مرزی و جمهوری آذربایجان به اتمام رسیده و پروسه تصویب نهایی را در جهت اجرائی شدن این پروژه می گذراند.

اختصاص اعتبارات لازم برای مناطق روستایی ضروری است

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس نیز راههای ارتباط روستایی شهرستان اهر را یکی ار مناطق کم برخوردار از ارتباطات جاده ای شوسه و آسفالت اعلام کرد و با اشاره به محرومیت منطقه خواستار اختصاص اعتبارات لازم دراین زمینه شد.

غلامحسین مسعودی ریحان، با تأکید بر اینکه روستاهای بخش مرکزی شهرستان یکی از مناطق محروم استان است گفت: اکثر راههای ارتباطی فاقد راه مناسب هستند که امیدواریم با مساعدت ویژه دولت در راستای سیاستهای محرومیت زدایی گامهای عملی دراین زمینه برداشته شود.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین جاده اهر- تبریز را یکی از جاده های پرتردد و حادثه خیز استان برشمرد که روزانه شاهد تصادفات مکرر منجر به جرح و فوت دراین جاده براساس آمار تصادفات هستیم که امیدواریم با تسریع در اجرای بزرگراه اهر – تبریز شاهد پیشرفت مناسب در اجرای این پروژه باشیم.

مسعودی ریحان از دیگر نیازها و خواسته های مردم منطقه ارسباران را تحقق برنامه وزارت راه و ترابری در اجرای بزرگراه تبریز- اهر- باکو اعلام کرد و با اشاره به مصوبه سفر استانی خواستار عملیاتی شدن این پروژه شد.

براساس دستور وزیر راه و ترابری اکیپ بازرسی و کاری این وزارتخانه متشکل از مدیرکل ارزیابی حقوقی وزارت راه و ترابری، معاون ساخت و توسعه وزارتخانه و رئیس پژوهشکده حمل و نقل کشور و مدیر کل راه و ترابری ضمن بازدید از روند عملیات اجرائی بزرگراه اهر- تبریز از نزدیک از پیشرفتها و مسائل و مشکلات این طرح را مورد بررسی قرار دادند. 

کد خبر 1151847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha