به گزارش خبرنگار مهر در سبزوار، سید شمس الدین حسینی شامگاه جمعه در نشست شورای اداری سبزوار، قانون هدفمند کردن یارانه ها را یکی از برنامه های اصلی کشور برای فراهم کردن زیرساخت های سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در کشور عنوان کرد.
وی افزود: مجموعه سیاست ها در زمینه قانون هدفمندسازی یارانه ها و فراتر از آن سیاستهای لازم برای اجرای این قانون در هیئت وزیران و کارگروه ویژه پیش بینی شده و ساز و کار چگونگی تخصیص منابع برای حمایت از مردم، کاملا روشن و شفاف است.
وی با بیان اینکه مالیات برارزش افزوده یک برنامه اصلاحی در ساختار کشور و یک شیوه صحیح اخذ مالیات و منبع جدید درآمدی برای اداره کشور است، افزود: در اجرای این قانون مرحله به مرحله پیش رفته ایم و در حال حاضر وارد مرحله چهارم شده ایم و تاکنون 12 گروه مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند.
وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به اینکه ظرفیت کشور از بابت قانون مالیات بر ارزش افزوده بالاست افزود: از این مبلغ 20 هزار میلیارد ریال وارد خزانه دولت شده و 30 هزار میلیارد ریال برای عمران در اختیار شهرداری ها قرار گرفته است.
حسینی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه سه جانبه ای بین وزارت بازرگانی، وزارت اقتصاد و شورای عالی اصناف در هفته گذشته، افزود: تشکل رسمی اصناف برای ادامه کار اعلام آمادگی کرده است.
وی صاحبان کالاهای لوکس و زینتی را نیز مشمول مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد و افزود: اگر متناسب با تولید از مصرف هم مالیات گرفته شود فشار بر تولید کاهش و مالیات بر تولید تخفیف می یابد.
وزیر اقتصاد و دارایی برای پیگیری خواسته های مطرح شده از جانب مسئولان سبزوار در این نشست از جمله مجموعه ورزشی 15 هزار نفری، تکمیل پروژه فاضلاب و افزایش اختیارات بانکها قول مساعد داد.
وی با اشاره به نیاز سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه هایی از جمله نیروگاه برق گفت: در صورت ورود سرمایه گذار برای گرفتن مجوز و اعتبارات فاینانس حمایت می کنیم.
افزایش اختیارات سرپرستی بانک های شهرستان سبزوار، ارتقای امور اقتصادی و دارایی این شهرستان به اداره کل، تجدید نظر جدی در ساختمان فرسوده این اداره از خواسته های نمایندگان مردم شهرستان های سبزوار، جوین و جغتای از وزیر اقتصاد و دارایی بود.
قاسم شعبانی عطار با اشاره به گذشت 17 سال از آغاز پروژه فاضلاب شهرستان سبزوار و احتمال 24 ساله شدن این پروژه با اعتبارات فعلی، کمک ویژه وزارت مربوطه برای تکمیل این پروژه را خواستار شد.
نظر شما