پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۵:۰۱

حسین آزارشی:

هدف جشنواره تصویر استاندارد آشنایی مردم با این مقوله است

هدف جشنواره تصویر استاندارد آشنایی مردم با این مقوله است

رییس کمیته اجرایی جشنواره تصویر استاندارد عنوان کرد که هدف برگزاری این جشنواره آشنایی بیشتر مردم با مقوله استاندارد به وسیله عکس، فیلم، پوستر و کاریکاتور است.

به گزارش خبرگزاری مهر حسین آزارشی، رییس کمیته اجرایی جشنواره تصویر استاندارد در نشست خبری که صبح امروز، 17 مهر در محل سازمان استاندارد برگزار شد، گفت: جشنواره تصویر استاندارد برای آشنایی بیشتر مردم با مقوله استاندارد در حوزه‌های عکس، فیلم، پوستر و کاریکاتورامسال برای نخستین باراز 15 آبان ماه برگزار می‌شود.

آزارشی در ادامه عنوان کرد: مقوله استاندارد را با جمعی از صاحب نظران بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که سازمان استاندارد می‌تواند تمام جامعه را درزمینه استاندارد فرهنگسازی کند. برای این کار، برنامه بلندمدت و کوتاه مدت در نظر گرفته‌ایم.

آزارشی گفت: احتمال می‌دادیم که به خاطر زمان کم نتوانیم در این جشنواره میزبان هنرمندان زیادی باشیم که خوشبختانه تا کنون شاهد حضور هنرمندان، بخصوص هنرمندان شهرستانی در همه بخشهای این جشنواره بودیم اما امیدواریم سالهای آینده هم این جشنواره با قوت و دقت بیشتری برگزار شود.

آزارشی با اشاره به اینکه نیاز به زمان بیشتری برای ارسال آثار هنرمندان بود، گفت: چون فرصت نیاز بود که هنرمندان آثارشان را به دبیر خانه ارسال کنند، تصمیم بر این شد که 20 روز به مهلت ارسال آثار افزوده شود و این جشنواره از 15 تا 20 آبان برگزار شود. ما برای جشنواره امسال هرچند کمی دیر شروع کردیم ولی با استقبال خوب هنرمندان مواجه شدیم.

آزارشی درباره بخش غیر رقابتی کاریکاتور گفت: در مقوله کاریکاتور، امسال به صورت انتخابی از کسانی که در حوزه کاریکاتور کار کرده اند، دعوت کردیم اما از دوره‌های بعدی بخش کاریکاتور به بخشهای رقابتی این جشنواره اضافه می‌شود.

علی اصغر کشانی ، رییس شورای دبیران هم در ادامه این نشست به اهداف جشنواره اشاره کرد: هدف برگزاری این جشنواره رفع نیازی است که جامعه به استاندارد داشته است. یکی از هدفهای ما این است که در حوزه استاندارد، آثار بین المللی را داشته باشیم چون فرهنگسازی برای استاندارد، یک کار بین المللی است.

رییس شورای دبیران گفت:عکسهایی که تا کنون به دست ما رسیده 1500 قطعه  است. در بخش فیلم تا کنون میزبان 55 فیلم بوده ایم که همچنان رو به افزایش است.30 کاریکاتور ما نیز آماده و حدود 300 پوستر تا کنون به دبیرخانه ارسال شده است.

کشانی با اشاره به اینکه نمایشگاه قرار است در خانه هنرمندان برپا شود، درباره بخشهای جنبی این جشنواره ابراز کرد: در بخش جنبی جشنواره بخش فیلمهای 80 ثانیه‌ای داریم. به مناسبت هشتادمین سال اوزان و مقیاس که امسال قرار است از مرتضی ممیز که آرم استاندارد را طراحی کرده است و از پروفسور حسابی تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: برنامه سه روزه‌ای برای نمایش فیلمها و دو نشست در خانه هنرمندان برای فیلمها برگزار می‌کنیم.این فیلمها به تشخیص داوران انتخاب شده و با حضور کارگردان و عوامل فیلمهای برتر نشستهای تخصصی خواهیم داشت.همچنین قرار است کارگاه‌هایی نیز برگزارشود.

کد خبر 1166988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha