پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۶

ترکیه پنج هزار واحد مسکونی در شهر جدید امیرکبیر می سازد

ترکیه پنج هزار واحد مسکونی در شهر جدید امیرکبیر می سازد

اراک - خبرگزاری مهر: تفاهمنامه ساخت پنج هزار واحد مسکونی در شهر جدید امیر کبیر بین استانداری مرکزی ، وزارت مسکن و شهرسازی و شرکت سرمایه گذاری از کشور ترکیه امضاء شد.

رئیس روابط  بین الملل استانداری مرکزی با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: با امضاء این تفاهم نامه شرکت "سوگیل عاشه" ترکیه در ساخت پنج هزار واحد مسکونی در شهر جدید امیر کبیر مشارکت می کند.

کیوان گودرزی گفت: استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در داخل و خارج از کشور برای توسعه بخش مسکن از اولویتهای دولت است و ظرفیتهای بازار مسکن بسیاری از سرمایه گذاران خارجی را برای سرمایه گذاری در این بخش علاقه مند کرده است .
 
وی با بیان اینکه ملت ایران و ترکیه از مشترکات بسیاری برخوردار هستند، اظهارداشت: این شرکت ترکیه ای علاوه بر سرمایه گذاری در بخش مسکن و مجتمعهای تجاری در توسعه و سرمایه گذاری فرودگاه اراک و گسترش خطوط این فرودگاه هم آمادگی کرده است.
 
 شهر جدید امیر کبیر در کیلومتر 35 اتوبان اراک به قم واقع شده است.
کد خبر 1187549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha