۱۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۶

استاندار کرمان:

امر به معروف و نهی از منکر موجب کاهش آسیبهای اجتماعی می شود

امر به معروف و نهی از منکر موجب کاهش آسیبهای اجتماعی می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: اسماعیل نجار با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر گفت: این فریضه الهی می تواند سبب کاهش آسیبها و مشکلات اجتماعی شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، نجار عصر دوشنبه در جمع اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان اظهارداشت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین دستورهای دینی در اسلام است و احیای این فریضه می تواند در کاهش بسیاری از آسیبها و معضلات اجتماعی تاثیر گذار باشد.

وی تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که امر به معروف و نهی از منکر در کل جامعه نهادینه شود و اینگونه نباشد که این دستور دینی تنها در بحثهایی همچون حجاب وجود داشته باشد بلکه این مسئله در بسیاری از شئون زندگی کاربرد دارد.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در اولویت نخست باید حفظ حکومت اسلامی را مد نظر داشته باشد و به خصوص در جریانهای سیاسی منکر ها را به مردم نشان دهد و ذهن مردم را در خصوص معروف روشن کند.

نجار با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم ادامه داد: این ماه بهترین زمان برای تبیین ارزشهای دینی در جامعه است و باید به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار کرمان واقعه عاشورا را مهمترین الگوی امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: باید ابعاد مختلف این واقعه تاریخی به مردم نشان داده شود.

نجار از اعضای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کرمان خواست برنامه ریزی لازم در خصوص ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش منکرات و فرهنگ سازی معروفها انجام دهند.
 

کد خبر 1205695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha