رضا خانمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهر گفت: از این تعداد دوهزار و 500 نفر دانش آموز پسر و هزار و 500 نفر دانش آموز دختر هستند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی، دانش آموزان تحت آموزش های استثنایی در مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی، راهنمایی و متوسطه مشغول تحصیلند.
وی درباره اولویت های آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی گفت: شناسایی کودکان لازم التعلیم استثنایی در سنین اولیه و پذیرش در مدارس استثنایی ازمهم ترین این اولویت هاست.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی اضافه کرد: گسترش مناطق تحت پوشش برای جذب حداکثری کودکان لازم التعلیم استثنایی و ارائه خدمات توانبخشی برای دانش آموزان نیازمند از دیگر اولویت های این مدیریت است.
خانمحمدی همچنین گفت: گسترش مراکز پیش حرفه ای و متوسطه حرفه ای برای مهارت آموزی و گسترش مراکز مشکلات ویژه یادگیری برای ارائه خدمات توانبخشی و آموزشی برای دانش آموزان مبتلا به اختلالات یادگیری از اولویت های دیگری است که مدیریت آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی به دنیال تحقق آن هاست.
نظر شما