محمد علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از مجموع بیش از هزار و800 کارخانه برنجکوبی در استان گیلان تنها یک تا دو درصد اصلاح ساختار شده اند.
وی عنوان کرد: این در حالی است که سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان متعهد بود طی برنامه چهار توسعه، اصلاح ساختار 691 کارخانه برنجکوبی را به انجام برساند.
یوسفی در ادامه استاندارد را زمینه ساز حفظ عزت و اعتبار عمومی کشور است که باید به یک فرهنگ متعالی در جامعه تبدیل شود، افزود: استاندارد امکان زندگی خوب را برای همگان بصورت یکسان ایجاد می کند و همه باید بخواهند تا استاندارد در کشور تثبیت شده و توسعه پایدار، رشد و پیشرفت همه جانبه حاصل شود.
وی عنوان کرد: در دنیای پر از رقابت و سراسر متلاطم که چیزی ثابت نیست اگر بخواهید در تمامی ابعاد رشد پیدا کنید باید به استاندارد خوب رسید.
مدیرکل استاندارد گیلان گفت: در حال حاضر کیفیت در همه چیز حرف اول را می زند و اعتمادی که مردم به کیفیت محصولات تولیدی دارند از استاندارد آن کالا ریشه می گیرد.
یوسفی با بیان اینکه استاندارد سازی کالا و خدمات در ایران با واقعیتها استاندارد در دنیا خیلی فاصله دارد، اظهارداشت: درحال حاضر برای خیلی از کالا و خدمات استاندارد تعریف نشده و خیلی ازکالا و خدماتی که امروز مردم ازآنها بهره می برند، فاقد استاندارد ملی است.
وی گفت: راه ناپیموده در امر استاندارد سازی کالا و خدمات در کشور زیاد است و همه باید دراین خصوص مشارکت جدی داشته باشند.
مدیرکل استاندارد گیلان ادامه داد: درافق چشم انداز20 ساله هر نوع کالا و خدماتی که در جامعه ارائه می شود باید همه ممهور به مهر استاندار باشند.
وی همچنین با اعلام اینکه اداره کل استاندارد به تنهایی نمی تواند در تدوین استانداردها به خوبی نقش آفرینی کند، اظهارداشت: موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی یک دبیرخانه است از اینروهمه تولید کنندگان، مصرف کنندگان، نخبگان و پژوهشگران باید دراین امر مهم مشارکت داشته باشند.
یوسفی یادآورشد: استاندارد باید به عنوان یک رساله عملیه و وفاق ملی، مبانی تولید و مبانی شاخصهای توسعه در کشور باشد تا بتوان به رشد و تعالی همه جانبه درکشوردست یافت.


نظر شما