به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، فریدون یاسمی ظهر جمعه در جلسه کمیته سوخت استان کردستان اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر بیش از 43 هزار کارت توزیع نفت در مناطق شهری و روستایی استان کردستان به صورت غیرمجاز مورد استفاده قرار می گیرد و این کار باعث افزایش مصرف نفت سفید در استان شده است.
وی عنوان کرد: با توجه به نبود نظارت های لازم در سال های گذشته و عدم باطل کردن کارت های توزیع نفت سفید بعد از گازدار شدن منازل مسکونی در شهرها و روستاهای استان کردستان، بررسی های شرکت نفت نشان می دهد هم اکنون 43 هزار کارت نفت سفید غیرمجاز در سطح استان مورد استفاده قرار می گیرند.
مدیر شرکت پخش فراورده های نفتی استان کردستان افزود: طی سه سال گذشته و با اجرایی کردن برنامه های مختلف تعدادی از کارت های توزیع نفت سفید به ویژه در مناطق شهری استان باطل شد ولی متاسفانه همچنان تعداد زیادی از این کارت ها بدون هویت و به صورت غیرمجاز مورد استفاده قرار می گیرد.
یاسمی با اشاره به اجرای طرح توزیع کالابرگ ویژه نفت سفید و گاز مایع در مناطق شهری و روستایی استان کردستان که فاقد گازخانگی هستند، بیان داشت: با همکاری و مشارکت فرمانداری ها و شرکت تعاون روستایی استان کردستان و از ابتدای مهر ماه سال جاری تاکنون اقدامات اولیه برای اجرایی کردن این کار فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرکت تعاون روستایی استان لیست کامل مردم ساکن در روستاهای فاقد گاز طبیعی را تهیه کرده و قرار است با همکاری دفاتر پیشخوان دولت و شرکت های تعاونی روستایی کار توزیع کالابرگ های ویژه توزیع سوخت تا پایان بهمن ماه در سراسر استان اجرایی شود.
در ادامه این جلسه همچنین وضعیت توزیع سوخت در روستاهای صعب العبور استان با توجه به وضعیت بارش برف و باران مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما