پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۱۱

کازرونی تاکید کرد:

اجرای هدفمندی یارانه ها از هدرروی ذخایر ملی جلوگیری می کند

اجرای هدفمندی یارانه ها از هدرروی ذخایر ملی جلوگیری می کند

کرج - خبرگزاری مهر: امام جمعه کرج گفت: اجرای هدفمندی یارانه ها از هدرروی ذخایر ملی جلوگیری می کند که این امر تاثیرات مطلوبی به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حجت الاسلام محسن کازرونی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرج افزود: قانون هدفمند کردن یارانه ها به نوعی جراحی بزرگ اقتصاد کشور محسوب می شود البته احتمال بروز مشکل در برخی بخشها وجود دارد.

وی ادامه داد: البته باید به یاد داشته باشیم که این مشکلات قابل بررسی و برطرف شدن هستند و لازم است همه تلاش خود را در این راستا به کار گیریم.

کازرونی در خصوص صحبتهای اخیر رهبر کاتولیک های جهان نیز یادآور شد: پاپ در سخنان خود اعتراف می کند که یک جایی از کار اشتباه بوده که فرجام کشیشان کلیسا چنین شده است.

این مسئول افزود: کشیش باید در مقابل ظلم و ستم بایستد در حالیکه اربابان قدرت با خرید کلیساها اینگونه ستمها و تجاوزها را در جهان مرتکب می شوند.

امام جمعه کرج اضافه کرد: دین و سیاست قابل تفکیک نیستند و اگر این دو به شکل درست به هم گره بخورد، اینگونه اتفاقات نمی افتد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که با سخنان اخیر پاپ دریچه ای برای مقابله با قدرتهای زورگو و جلوگیری از این فسادها باز شود.

کد خبر 1216447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha