پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۱۴ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۴۱

صابریون در گفتگو با مهر:

تعصب دیگر جایی در کشتی ندارد/ هدف ما فقط حضور در لیگ است

تعصب دیگر جایی در کشتی ندارد/ هدف ما فقط حضور در لیگ است

رئیس هیئت کشتی استان همدان گفت: تعصب دیگر در کشتی وجود ندارد و همه چیز کشتی گیران مسائل مالی شده است.

جلال صابریون در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: صنایع و معادن با توجه به منابع مالی خود علاقه‌ای به تیمداری نداشت و بدهکاری فصل های قبلی ما نسبت به کشتی‌گیران سبب شد که قید تیمداری را در لیگ سال جاری بزنیم.

وی ادامه داد:‌ اما خوشبختانه رسانه‌های استان همدان با حمایت‌های خود توانستند مقامات ارشد استان را متقاعد کنند که همدان باید در لیگ کشتی فصل جاری شرکت کند.

رئیس هیئت کشتی استان همدان تصریح کرد: استاندار همدان که علاقه خود را به کشتی نیز قبلاً نشان داده دستور شرکت تیم همدان در لیگ کشتی را صادر کرد و با تعیین بودجه‌ای مناسب از مؤسسه فرهنگی ورزشی شهدای الوند همدان تیم با نام این مؤسسه راهی لیگ کشتی شد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کشتی‌گیر شاخصی بی‌تیم نمانده است اجباراً با کشتی‌گیرانی غیر‌بومی وارد مذاکره شدیم و حدود 90 درصد تیم غیر‌بومی هستند اما هدایت تیم ما برعهده مربیان بومی است.

صابریون اظهار داشت: کشتی‌گیران استان ما باید از رضا یزدانی یاد بگیرند که چگونه قید پول را زد و در شهر خودجویبار ماند و به تیم نفت نرفت و هیچ ترسی هم از این موضوع نداشت زیرا امثال یزدانی‌ها تعصب به استان خود را نسبت به دیگر چیزها ارجح‌تر می‌دانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در فصل جاری، تنها حضور در لیگ برای ما مهم‌ است زیرا تیم همدان همواره در لیگ خوش درخشیده است و بنابراین از شکست 5 بر 2 دیروز مقابل میهمان خود تعاونی اعتباری امید خراسان رضوی ناراحت نیستیم.

تیم شهدای الوند در گروه اول لیگ برتر کشتی آزاد و در هفته دوم روز دوشنبه با نتیجه 5 بر 2 مغلوب میزبان خود تعاونی اعتباری امید خراسان رضوی شد.

کد خبر 1224399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha