عبدالله شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: این تفاهم نامه با هدف انجام همکاری های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی مشترک و بهره مندی از امکانات و توانمندی های دو نهاد در زمینه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و تبادل تجربیات میان جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان صورت می گیرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی و سپاه پاسداران نهاد های انقلابی و برآمده از نظام هستند گفت: این دو نهاد در زمینه های مختلف کارایی خود را به اثبات رسانده اند و موجب اقتدار کشور و نظام شده اند.
وی با اشاره به اینکه در استان قزوین زمینه های کاری بسیاری برای فعالیت مشترک وجود دارد تصریح کرد: همکاری جهاد دانشگاهی استان با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قزوین در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و خدمات تخصصی و مشاوره ای خواهد بود.
شفیعی مدت این تفاهم نامه را دو ساله اعلام کرد و گفت: کارگروه مشترکی از دو نهاد موضوع قرارداد ها و بندهای همکاری را بررسی و پیگیری خواهند کرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی از دیدگاههای فرهنگی سپاه استان بویژه سردار آبنوش فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) قزوین در فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی تقدیر کرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین و سردار آبنوش فرمانده سپاه پاسداران صاحب الامر (عج) استان قزوین تفاهم نامه همکاری را امضا کردند.


نظر شما