پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۵۰

تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی و سپاه استان قزوین امضا شد

قزوین- خبرگزاری مهر: سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: به منظور همکاری علمی، تحقیقی و آموزشی جهاد دانشگاهی و سپاه استان تفاهم نامه امضا کردند.

عبدالله شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: این تفاهم نامه با هدف انجام همکاری های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی مشترک و بهره مندی از امکانات و توانمندی های دو نهاد در زمینه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و تبادل تجربیات میان جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان صورت می گیرد.
 
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی و سپاه پاسداران نهاد های انقلابی و برآمده از نظام هستند گفت: این دو نهاد در زمینه های مختلف کارایی خود را به اثبات رسانده اند و موجب اقتدار کشور و نظام شده اند.
 
وی با اشاره به اینکه در استان قزوین زمینه های کاری بسیاری برای فعالیت مشترک وجود دارد تصریح کرد: همکاری جهاد دانشگاهی استان با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قزوین در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و خدمات تخصصی و مشاوره ای خواهد بود.
 
شفیعی مدت این تفاهم نامه را دو ساله اعلام کرد و گفت: کارگروه مشترکی از دو نهاد موضوع قرارداد ها و بندهای همکاری را بررسی و پیگیری خواهند کرد.
 
سرپرست جهاد دانشگاهی از دیدگاههای فرهنگی سپاه استان بویژه سردار آبنوش فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) قزوین در فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی تقدیر کرد.
 
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین و سردار آبنوش فرمانده سپاه پاسداران صاحب الامر (عج) استان قزوین تفاهم نامه همکاری را امضا کردند.
کد خبر 1239623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha