پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۰۲

الجزیره گزارش داد:

جنایت وحشتناک رژیم معمر قذافی/ تیرباران 1200 زندانی در استادیوم ورزشی

جنایت وحشتناک رژیم معمر قذافی/ تیرباران 1200 زندانی در استادیوم ورزشی

منابع خبری اخیرا از کشتار جمعی بیش از 1200 نفر از زندانیان لیبیایی در شهر طرابلس توسط نیروهای امنیتی قذافی پرده برداشته که عمق جنایات این رژیم را به رخ می کشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری الجزیره، نیروهای امنیتی تحت فرمان "معمر القذافی" رهبر فعلی لیبی اخیرا به دستور وی 1200 نفر از زندانیان را به یک استادیوم ورزشی در شهر طرابلس (پایتخت لیبی) انتقال داده و آنان را به رگبار بسته اند.

منابع معتبر حقوقی با تایید این خبر اعلام کردند: نیروهای امنیتی پس از این کشتار وحشیانه اجساد این 1200 نفر را با استفاده از بولدوزر جمع آوری کرده و در منطقه نامعلومی دفن کرده اند.

"علی زیدان" سخنگوی موسسه حقوق بشر لیبی که مقر آن در فرانکفورت آلمان قرار دارد با اشاره به این کشتارجمعی وحشیانه اظهار داشت: رژیم قذافی همچنین در روزهای اخیر عملیات جمع آوری کشته شدگان و مجروحان را از بیمارستانهای طرابلس آغاز کرده است.

بر این اساس، رژیم قذافی که در این روزها مجوز ورود خبرنگاران را به برخی از شهرهای لیبی صادر کرده است با جمع آوری و مخفی کردن مجروحان و کشته شدگان از بیمارستانها در صدد آرام جلوه دادن اوضاع این کشور است.

علی زیدان در ادامه در گفتگو با الجزیره افزود: دلایل و اسناد ویژه ای درباره وقوع کشتار جمعی در لیبی توسط قذافی داریم و به زودی از مجامع بین المللی تقاضا خواهیم کرد برای خلع سلاح رژیم قذافی وارد عمل شوند.

به گزارش منابع معتبر آمار جان باختگان حملات رژیم قذافی علیه مردم معترض در روزهای اخیر به بیش از هزاران نفر رسیده است.

کد خبر 1260965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha