به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام عباس خاک قبل از ظهر پنج شنبه در «همایش ملی خاستگاه دینی بیانات مقام معظم رهبری در حوزه منابع طبیعی» که در تالار شیخ مفید دانشگاه قم با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولین استانی قم برگزار شد، با اشاره به اینکه انسان جانشین خدا در روی زمین است، تصریح کرد: از این رو باید با پیروی از فرامین او در روی زمین زیست نماید و با مخلوقات خدا از جمله درختان برخوردی عاقلانه و عادلانه داشته باشد.
وی با بیان اینکه از نظر قرآن و ائمه اطهار(ع) نیز طبیعت مخلوق خداوند حکیم است، اظهار داشت: درخت یکی از نعمتهای بزرگ خداوند به انسان است تا در پرتو بهره برداری نیکو از آنها به نیازهای روحی و عاطفی و جسمی خود دست یابد و زمینه نشاط و شادابی آنان فراهم گردد.
خاک در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری همایش ملی خاستگاه دینی بیانات مقام معظم رهبری در حوزه منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: هدف اصلی از برگزاری این همایش بیان نگاه دین، قرآن، معصومین، مراجع، علما و رهبری انقلاب در مورد یک مسئله مهم و حیاتی و چالش بزرگ جهان در مورد محیط زیست و منابع طبیعی است.
وی در خصوص محورهای این همایش نیز بیان داشت: فرهنگ سازی به منظور بهره برداری بهینه از منابع طبیعی، فراهم ساختن دستمایه علمی، فرهنگی و دینی برای پژوهشگران و کانونهای پژوهشی و آموزشی هم پیوند با منابع طبیعی، تبیین خاستگاه دینی بیانات رهبری در حوزه منابع طبیعی و سهم رهبری در حفاظت از منابع طبیعی از جمله محورهای این همایش است.
دبیر ستاد اجرای این همایش بر نمایاندن کارآمدی، جامعیت و همه جانبه نگری آموزههای وحیانی و تمدن اسلامی در زمینه حفظ منابع طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: این آموزهها باید به همه جهانیان انتقال پیدا کند.
ارسال 32 مقاله به دبیرخانه همایش
وی همایش مذکور را اولین همایش کشور در این رابطه برشمرد و افزود: از حدود 2 ماه قبل فراخوان مقاله برای این همایش اعلام شد و علی رغم فرصت کوتاه، 32 مقاله در راستای اهداف همایش به دبیرخانه ارسال شد همچنین با وجودی که این فراخوان در عرصه ملی اعلام شده بود یکی از مقالات از کشور هند بود که جمله مقالات برتر نیز قرار گرفت.

قم - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تاکید کرد: کارآمدی آموزههای وحیانی در زمینه منابع طبیعی باید تبیین شود.
نظر شما