حمید صدری در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با اشاره به نامگذاری سال 1390 به عنوان سال « جهاد اقتصادی» از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: همانگونه که در سال همت و تلاش مضاعف با تلاش و پشتکار مردم پیشرفت ها و افتخارات عظیمی برای کشور بدست آمد امسال نیز در ادامه آن همت و تلاش، برگ زرین دیگری از افتخارات ایران اسلامی با جهاد اقتصادی رقم خواهد خورد.
صدری ادامه داد: رهبری عالمانه و مدبرانه مقام معظم رهبری بعنوان یکی از عوامل مهم در موفقیت و سربلندی ایران اسلامی در تمامی زمینه ها، از جمله عطایای بزرگ خداوند برای ملت ایران است که مردم باید قدر این نعمت عظیم الهی را دانسته و از رهنمودهای داهیانه و افکار پویا و متعالی ایشان کمال بهره را بگیرند.
وی به زیان ملتهای مسلمان منطقه از عدم وجود رهبری با این شرایط در میان خود در اوضاع و احوال کنونی دنیا اشاره نموده و افزود: آرزوی بسیاری از ملتهای آزاده جهان داشتن رهبری مدیر، مدبر، عادل، عالم و باتقوا همچون وجود مبارک رهبر عظیم الشان جمهوری اسلامی ایران در کشورشان است تا با هدایت چنین فردی موج بیداری ملت به سرمنزل مقصود و سقوط حکومت های طاغوتی بیانجامد بنابراین بر ما واجب است تا قدر این موهبت را دانسته و در راستای منویات معظم له حرکت کنیم.
صدری داشتن روحیه جهادی در مردم و مسوولین را لازمه تحقق جهاد اقتصادی بر اساس منویات رهبری دانست و تصریح کرد: همانگونه که در سال همت و تلاش مضاعف با تلاش و پشتکار مردم پیشرفت ها و افتخارات عظیمی برای کشور بدست آمد امسال نیز در ادامه آن همت و تلاش، برگ زرین دیگری از افتخارات ایران اسلامی با جهاد اقتصادی رقم خواهد خورد.
رئیس سازمان بازرگانی استان زنجان جهاد اقتصادی را محصور به سال جاری ندانست و عنوان کرد: این جهاد، جهادی است که از ابتدای انقلاب اسلامی همواره در میان مردم و مسوولین نظام ادامه داشته ولی در برخی موارد دارای شدت و ضعف بوده است و در صورتی که بخواهیم کشورمان را در افق 1400 بعنوان بالاترین کشور منطقه و حتی دنیا ببینیم نیازمند حفظ این روحیه جهادی در ابعاد مختلف آن و در تمامی زمانها هستیم.
صدری جهش اقتصادی را نتیجه جهاد اقتصادی برشمرد و خاطر نشان کرد: هیچ گنج و نعمتی بدون رنج و زحمت بدست نخواهد آمد و برای داشتن ایرانی مرفه و آباد باید زحمت و رنج بدست آوردن این موقعیت را به جان خرید که البته این رنج و زحمت نیز باید متکی بر توانایی ها و استعدادهای بومی و توأم با عزم و اراده ملی و بهره گیری از تجارب کشورهای موفق در این زمینه باشد تا سرعت رسیدن به هدف چندین برابر گردد.
وی برنامه های سال جاری سازمان متبوع خود را در حوزه اقتصاد بر اساس ابلاغیه های وزارت بازرگانی و در راستای نامگذاری سال جهاد اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: امسال برنامه هایی چون توسعه صادرات غیرنفتی از طریق کاهش قیمت تمام شده و افزایش کیفیت کالا و خدمات، اجرای طرح های آمایش تجاری، مدیریت واردات، ایجاد برندهای تولیدی و تجاری و تبلیغات برای معرفی این برندها برای بازارهای داخلی وخارجی، بهبود بیش از پیش فضای کسب و کار و توسعه فضای رقابتی و بهبود بهره وری در همه حوزه های تولیدی تجاری و اقتصادی کشور مد نظر جهادگران عرصه بازرگانی کشور و به تبع آن سازمان بازرگانی استان زنجان خواهد بود.


نظر شما