پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۳۵

در روزهای آینده ؛

بورس نفت با قرارداد سلف موازی راه‌اندازی می‌شود

بورس نفت با قرارداد سلف موازی راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بورس نفت با قرارداد جذاب و جدید سلف موازی، فعالیت خود را در چند روز آینده در جزیره کیش آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالح آبادی افزود: قراردادهای بورس نفت درچارچوب استانداردهای بین المللی و بر اساس موازین شرعی و اسلامی طراحی شده است.

وی ادامه داد : فاز نخست راه اندازی بورس نفت ، اواخر بهمن ماه سال 1386 با مبادلات فرآورده های نفتی و پتروشیمی در بورس کالای ایران آغاز شد.
 
سخنگوی سازمان بورس گفت : در فاز دوم این طرح بزرگ ، رینگ صادراتی فرآورده های نفتی و پتروشیمی آبان ماه سال 1388 در جزیره کیش راه اندازی شد که فاز سوم و نهایی آن ظرف چند روز آینده در این جزیره آغاز می شود.
 
صالح آبادی اظهار داشت : بورس نفت با مبادلات نفت کوره فعالیت خود را در کشور آغاز می کند که پس از مدت کوتاهی، نفت خام نیز دراین بورس معامله خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای مهم تولید کننده نفت و گاز در جهان است، افزود : مقدمات و زیر ساختهای لازم برای راه اندازی بورس نفت در کشور فراهم شده است.
 
رئیس سازمان بورس گفت: با راه اندازی بورس نفت، قیمت این محصول در بازار شفاف خواهد شد به طوری که این بورس می تواند مرجع تعیین نرخ نفت کوره و خام در جهان شود.
 
وی خاطر نشان کرد: بازیگران و شرکتهای بین المللی نفت نیز می توانند مبادلات و اوراق نفتی خود را در بورس نفت کیش انجام دهند.
 
صالح آبادی اظهار داشت : یکی از مزیتهای منطقه آزاد کیش این است که افراد و شرکتهای بین المللی بدون اخذ روادید می توانند به این جزیره سفر کنند و بدون هیچ مشکلی نقل و انتقالات منابع مالی خود را انجام دهند.
 
وی راه اندازی بورس نفت را یکی از آرزوهای دیرینه مردم، دولت و مسئولان کشور اعلام کرد و گفت : خوشبختانه مقدمات تشکیل این بورس در جزیره کیش فراهم شده است که امیدوارم با همکاری دست اندارکاران، بورس نفت جایگاه واقعی خود را هر چه سریعتر به دست آورد.
 
رئیس سازمان بورس با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای نفت خیز در جهان است، افزود: هم اکنون ایران در حوزه فیزیکی و واقعی نفت در سطح جهان تاثیر گذار است که باید درحوزه مالی این محصول استراتژیک نیز اثرگذار باشیم که به طور حتم  راه اندازی بورس نفت مقدمه تحقق این امر خواهد بود.
کد خبر 1279689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha