سیدعلی آقازاده با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج، اظهار داشت: شهروند مداری و تکریم مردم به همراه بسیج کلیه امکانات وعوامل جهت تحقق جهاداقتصادی به منظورکسب درآمدهای پایداردر راستای شکوفایی وتوسعه شهر از اولویت های کاری مدیریت شهری کرج در سال جدید است.
وی افزود: نام گذاری سال 90 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهاداقتصادی تدبیری هوشمندانه است که می تواند فصل جدیدی در توسعه ایران اسلامی باشد.
آقازاده با تاکید بر ضرورت کسب درآمدهای پایدار و افزایش رونق اقتصادی در کلانشهرها خاطر نشان کرد: برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیازمند کسب درآمدهای بیشتر، جلب مشارکت بخش خصوصی واستفاده از منابع ملی هستیم.
این مسئول یادآورشد: شهرداری کرج باپیش بینی تمهیدات لازم وآغاز اجرای عملیات عمرانی پروژه های بزرگ آماده ایفای نقش مناسب خود در قالب مرکز استان البرز است.
شهردار کرج درادامه از همکاران خود خواست تا در سال جدید شهروندمداری و تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار داده و با تلاش و همت مضاعف و تدبیر ضمن تسهیل در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، موجبات کسب درآمدهای بیشتر وکاهش هزینه های جاری را فراهم کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: کرج در سال 90 با مشارکت شهروندان آماده اجرای طرحهای بزرگی است که اجرای شش تقاطع غیرهمسطح از محوری ترین اقدامات شهرداری به شمار می رود.
نظر شما