پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۴۱

همسران جانبازان مشهدی تجلیل شدند

همسران جانبازان مشهدی تجلیل شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) همسران جانبازان مشهدی مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی در آیین گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار شامگاه شنبه در جمع خانواده های شهدا اظهار داشت: فریاد حضرت زینب (س) ادامه دهنده پیام عاشورا است، بانویی که با صبر و استقامت مثال زدنی خود باعث تداوم نهضت امام حسین(ع) در طول تاریخ بوده است.

استاندار خراسان رضوی گفت: مادران و همسران جانبازان انقلاب اسلامی بدون هیچ چشم داشتی به پرستاری از جانبازان دوران دفاع مقدس پرداخته اند و این فداکاری زینب گونه آنان موجب  استمرار عزتمند نظام اسلامی شده و در طول تاریخ ماندگار خواهد بود.

صلاحی نقش مادران، همسران و فرزندان جانبازان را مهم و آن را استمرار راه شهدا دانست و اظهار داشت: خدمت به یادگاران دفاع مقدس از اجر معنوی بسیار بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: رفع نیازمندی های جانبازان و تلاش برای رفاه و آسایش جانبازان وظیفه تمامی دستگاه ها است و تمامی دستگاه های اجرایی باید نقش خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

گفتنی است، این مراسم با حضور حدود هزار نفر از همسران جانبازان 50 تا 69 درصد مشهد مقدس در تالار ابن هیثم برگزار شد و از حدود 70 نفر همسران جانبازان با حضور استاندار خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 1285124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha