منیره موحدی در گفتگو با خبرنگار مهر، مهم ترین اهداف این جشنواره را تحقق اهداف ابتدایی در زمینه های علمی، اجتماعی و زیستی درس علم تجربی، تقویت مهارتهای زندگی، شناسایی و تقویت استعدادهای فردی دانش آموزان، ایجاد موقعیتی مناسب برای ارزشیابی توصیفی از عملکرد دانش آموزان و افزایش توانمندسازی دانش آموزان در حوزه فناوری اطلاعات اعلام کرد.
وی خاطر نشان کرد: مرحله منطقه ای و شهرستانی این جشنواره، اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری در مدارس، مجتمع های آموزشی و شبکه همیار در شهرستانهای استان برگزار که پس از داوری،200 اثر به مرحله استانی راه یافت.
وی با اشاره به اینکه پروژه های علمی این جشنواره شامل جمع آوری نمونه همراه با طبقه بندی،دستگاه (مدل)، نمایش،تحقیق و آزمایش است تصریح کرد: این طرح به منظور پویایی نظام آموزش و پرورش از طریق نهادینه کردن تحقیق و پژوهش و تقویت حس کنجکاوی و پرورش قدرت تفکر در دانش آموزان مقطع ابتدایی اجرا می شود.
موحدی با بیان اینکه پروژه علمی به علت ماهیت هیجانی و اکتشافی خود، میل به یادگیری را در دانش آموز تقویت می کند افزود: در این طرح که دانش آموزان به صورت گروهی و انفرادی طرح های مورد علاقه خود را انتخاب می کنند، ابزار و روش خوبی برای تعلیم و تربیت است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران گفت: 20 اثر برتر این جشنواره به مرحله کشوری که در تهران برگزار می شود راه می یابند.
موحدی تصریح کرد: مرحله استانی نخستین جشنواره جابربن حیان،19 اردیبهشت در اردوگاه شهدای دانش آموزی بادله ساری برگزار می شود.


نظر شما