به گزارش خبرنگار مهر، 30 هکتار از 150 هکتار زمین اجرای پروژه مسکن مهر ماهدشت متعلق به حریم قانونی محمد شهر است که سازمان مسکن و شهرسازی استان البرز بدون نظرخواهی و اطلاع مدیریت شهری محمد شهر ، آن را به حریم شهر ماهدشت ابلاغ کرده است.
در پی این رویداد ، شورای اسلامی و شهرداری محمد شهر پس از ماهها بلاتکلیفی و عدم ترتیب اثر مسئولان استانی نسبت به خواسته به حق آنان از یک هفته قبل تاکنون ساخت و ساز واحدهای مسکونی در حریم این شهر را متوقف کرده است.
شورای اسلامی و شهرداری محمد شهر مدعی است شهرداری ماهدشت باید مبالغی را که برای صدور پروانه ساخت در حریم قانونی محمد شهر دریافت کرده است به شهرداری محمد شهر عودت دهد.
دکتر ایزدین رئیس شورای اسلامی محمد شهر چندی پیش اعلام کرد شهرداری محمد شهر آمادگی دارد با دریافت مبالغ مذکور، خدمات زیربنایی و روبنایی لازم را در این منطقه ارائه کند. از طرف دیگر شهرداری ماهدشت اصرار دارد مبالغی را که برای صدور پروانه ساخت دریافت کرده است باید برای ایجاد فضای سبز در زمین 150 هکتاری پروژه هزینه کند.
نیکزاد پس از استماع صحبت های طرفین خواستار طرح موضوع در شورای حمل و نقل و مسکن استان البرز شد که عصر امروز پنجشنبه برگزار می شود.
وزیر مسکن و شهرسازی هم اکنون در حال عزیمت به شهر جدید هشتگرد است و تا ساعاتی دیگر از پروژه های مسکن مهر این شهر جدید بازدید خواهد کرد.
نظر شما