به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، علی محمدپور ظهر شنبه در جلسه نخبگان گناباد که در سالن شهید چمران این شهرستان برگزار شد، گفت: در راستای سند چشم انداز، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، سهمی را در این زمینه برعهده گرفته است به طوری که در راستای این چشم انداز و در پایان برنامه پنج ساله پنجم فقط در دانشگاه علوم پزشکی گناباد باید بالغ بر 80 مقاله در مجلات معتبر علمی منتشر شده باشد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد باید حداقل سه محصول جدید از تحقیقات دانشگاهی را طی پنج سال به نظام بهداشتی کشور تحویل دهد و دو مرکز تحقیقات و یک پژوهشکده را در این برنامه تعهد کرده ایم.
وی گفت: در حال حاضر بالغ بر 60 عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول تدریس هستند و این در حالی است که یک سوم از همکاران ما در دوره های تخصصی و PHPفارغ التحصیل شده اند که نمونه بسیار بالا و با ارزشی است.
وی با بیان اینکه در راستای اهداف برنامه 5 ساله پنجم، یک سوم ظرفیت تحقیقات و فناوری دانشگاه گناباد باید به بخش غیردولتی واگذار شود، افزود: اساتید توانمندی در بخش پژوهش دانشگاه مشغول فعالیتند که می توانند نخبگان شهرستان را در حوزه مشاوره پژوهشی کمک کنند.
محمدپور در مورد فضای اختصاصی جهت کارهای پژوهشی در دانشگاه نیز گفت: بحث فضا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک دغدغه جدی است که پیگیر آن و همینطور تجهیزات در دانشگاه هستیم و اگر حمایتهای مرکز نیز باشد پیشرفت و توانمندی می تواند، مضاعف باشد.
وی بیان کرد: نگاه بومی و منطقه ای و نقشی که هر یک برای خود تعریف کردیم ما را در جهت رسیدن به اهداف یاری خواهد کرد.
نظر شما