پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ خرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۴۳

توحیدی:

وضعیت اقامت زائران در قم مطلوب نیست

وضعیت اقامت زائران در قم مطلوب نیست

قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل بنیان توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری پایدار آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) از عدم رعایت شأن زائران و مسافران در قم انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا توحیدی شامگاه سه‌شنبه در مراسم افتتاح هتل کریمه با بیان اینکه قم با مشکل زیربنایی در زائرپذیری مواجه است اضافه کرد: شأن زائران و مسافران به شهر قم رعایت نمی‌شود و وضعیت زائرین که به قم می‌آیند زیاد مطلوب نیست.

وی با اشاره به اینکه وضعیت مسافران و زائران در رودخانه قم نامطلوب است، افزود: وجود این وضعیت در قم تأسف بار است و تا کنون کارهای بسیاری انجام شده است اما هنوز فعالیت‌های بسیاری برای ساماندهی مسافران و زائران باید در قم انجام شود.

مدیر عامل بنیان توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری پایدار آستانه مقدسه گفت: در مشهد مقدس هیچ یک از مسافران و زائران از لحاظ اسکان مشکلی ندارد اما در قم مسافران محلی مناسب برای اسکان ندارد.

وی ادامه داد: زائران برای اسکان به خانه‌های مخروبه و کلنگی رفته و همچنین هزینه بالایی نیز برای آن پرداخت می‌کند.

توحیدی با بیان اینکه در قم فقط زیارت کافی نیست افزود: در کنار زیارت فضای خدماتی همانند مناطق ویژه تفریحی و گردشگری نیز باید وجود داشته باشد.

آستانه مقدسه آمادگی ارائه خدمات به زائران را دارد

وی با اشاره به این که آستانه مقدسه برای ارائه خدمات رفاهی به مسافران آمادگی همکاری با دیگر ارگان‌ها را دارد، ابراز داشت: ما نسبت به زائرین احساس مسئولیت می‌کنیم، افرادی که به شهر مقدس قم سفر می‌کنند میهمانان ما هستند و باید میزبان خوبی برای آن‌ها باشیم.

مدیر عامل بنیان توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری پایدار آستانه مقدسه با اشاره به اینکه باید خدمات حداکثری به زائر را مدنظر داشته باشیم اضافه کرد: هنگامی که زائر برای استراحت در رودخانه چادر می‌زند در حالی که فضا برای اسکان آن‌ها داشته باشیم برای ما بسیار سخت است.

وی ادامه داد: در این زمینه پیشنهاد می‌کنم که کارهای تبلیغاتی فراوانی صورت گیرد بدلیل اینکه بسیاری از مسافران از ظرفیت‌های استان بی‌اطلاع هستند.

توحیدی در پایان اظهار داشت: در حال حاضر از نهادهایی که بصورت کاروان به قم می‌آیند آمادگی پذیرایی داریم و باید فضایی را ایجاد کنیم که چنین کارهایی بیشتر صورت گیرد و همچنین خدمات خودمان را با قیمت پایین‌تر ارائه کنیم.
 

کد خبر 1320456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha